Newsroom

Newsroom

ΜΕΘ και προσωπικό χρειαζόμαστε, όχι… «έξυπνα παγκάκια»

Στέλεχος της ΝΔ ποζάρει χαμογελαστή με τo «έξυπνο παγκάκι», αλλά η πανδημία θερίζει

273514448 671420964272125 2156568488406538878 n

«Οι Ροταριανοί όμιλοι Κηφισιά, Κηφισιά Πολιτεία , Κηφισιά Καστρί και Κηφισιά Κεφαλάρι με την χορηγία της Ροταριανής Περιφέρειας 2470 του Διεθνούς Ρόταρυ την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 εγκατέστησαν ένα λειτουργικό «έξυπνο» παγκάκι στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου ΚΑΤ. 

Λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια δίνοντας στον επισκέπτη την δυνατότητα φόρτισης φορητών συσκευών μέσω USB , πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω WI-FI ή κάρτας 4G του Νοσοκομείου, τροφοδοτεί την οθόνη με διαφορά μηνύματα και παρέχει νυχτερινό φωτισμό LED.

Στην τελετή παράδοσης  παρευρέθηκαν : Η  Διοικητής της 2470  Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ και Υποδιευθύντρια της 1ης Υγιεινομικής  Περιφέρειας Αττικής Μαρίζα Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου ΚΑΤ Ιωάννης Ηλιόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, η πΔ Ντόρα Κέμου, ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Κηφισιά Παναγιώτης Μαραγγέλης , η πρόεδρος του Ρ.Ο. Κηφισιά Πολιτεία Χριστίνα Καρτσιώτου , η Πρόεδρος του Ρ.Ο. Κηφισιά Καστρί Βίκυ Κατσαρή και ο Γραμματέας του Ρ.Ο. Κηφισιά Κεφαλάρι Αιμιλιανός Κατσαρός. 

Είμαστε περήφανοι για την δωρεά  στην τοπική κοινωνία και γιατί ακόμα μια φορά κάναμε πράξη το σύνθημα της ροταριανής χρονιάς «προσφέροντας αλλάζουμε ζωές», αυτά αναφέρονται στην ανακοίνωση για την τοποθέτηση των έξυπνων παγκακίων ενώ την ίδια ώρα το εθνικό σύστημα υγείας καταρρέει και καταγράφονται καθημερινά δεκάδες θάνατοι εξαιτίας της υποστελέχωσής του.

Μάλιστα στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση βλέπουμε και στέλεχος της ΝΔ να ποζάρει χαμογελαστή με το «έξυπνο παγκάκι».  Πρόκειται για την Μαρίζα Οικονόμου, την υποδιοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής του Υπ.Υγείας, Μαρίζα Οικονόμου, που όπως αναφέρει το thepressproject.gr, διορίστηκε τον 10/2019 στη θέση αυτή από τη Νέα Δημοκρατία.

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Καρχαρία Γλυφάδα

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Η Αναστασία Μήλιου εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με την εμφάνιση του γαλάζιου καρχαρία στη Γλυφάδα

Πάτρα: Συγκλονίζει ο αδερφός της 48χρονης που έπεσε με το αμάξι απ’ το λιμάνι – «Θα έχω έναν άγγελο στον ουρανό»

πατρα λιμανι 1

Πάτρα: Συγκλονίζει ο αδερφός της 48χρονης που έπεσε με το αμάξι απ’ το λιμάνι – «Θα έχω έναν άγγελο στον ουρανό»

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη ο αδερφός της 48χρονης γυναίκας απ' την Πάτρα