Μετακινούν γιατρούς από την Αθήνα στα Γιαννιτσά

Στα Γιαννιτσά και στην Κατερίνη, από την Αθήνα και άλλες περιοχές, μετακινεί το υπουργείο Υγείας δέκα γιατρούς, χωρίς καν σε κάποιες περιπτώσεις να έχουν ερωτηθεί ή ενημερωθεί σχετικά, σύμφωνα με έγγραφο της Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά το επιτελικό μπάχαλο στον τομέα της Υγείας.

NewsRoom 17/12/2020 | 22:53

Ο γ.γ. της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου, δημοσιεύει στο facebook το σχετικό έγγραφο, το οποίο αναδημοσιεύει ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος σε Κικίλια - Κοντοζαμάνη, διερωτάται «πού είναι οι διορισμοί». 

«Επιτελικό κράτος - μπάχαλο. Πού είναι οι χιλιάδες διορισμοί κύριε Κοντοζαμάνη και κύριε Κικίλια; Μετακινούν γιατρούς από Αθήνα στα Γιαννιτσά χωρίς να τους έχουν ρωτήσει και χωρίς να τους το έχουν πει καν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Στην αρχική δημοσίευση ο κ. Παπανικολάου αναρτά τη δήλωση από τους εκπροσώπους του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή στην ΕΓ της ΟΕΝΓΕ Δέσποινα Τοσονίδου και Πάνο Παπανικολάου, που αναφέρει ότι: «Με έγγραφο του 16/12/20 ο γγ του υπουργείου Υγείας κ. Κωτσιόπουλος μετακινεί δέκα γιατρούς από τα νοσοκομεία Νίκαιας, Βούλας, Τζάνειο, Μυτιλήνης, Σάμου, Σύρου και Ρόδου προς τα νοσοκομεία Κατερίνης και Γιαννιτσών».

«Ανάμεσά τους αναισθησιολόγος του νοσοκομείου Νίκαιας που όχι απλά δεν έχει ρωτηθεί αλλά ούτε καν ενημερωθεί και ενώ στο νοσοκομείο συνεχίζεται σκανδαλωδώς με άνωθεν εντολή ο περιορισμός των τακτικιών χειρουργείων κατά 70% προς δόξα της αχαλίνωτης κερδοσκοπίας διάφορων ιδιωτών κλιναρχών της ευρύτερης περιοχής», προσθέτει μεταξύ άλλων.