Newsroom

Newsroom

Μετά το μαύρο παγωτό και μαύρο νερό! Σε τί οφείλει το χρώμα του (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Αμερική φαίνεται πως λατρεύουν το οτιδήποτε έχει μαύρο χρώμα! Παραδείγματα αποτελούν το μαύρο παγωτό αλλά και το… μαύρο νερό!

580f74f11dc52441258b4609

Το κατάμαυρο παγωτό που εκτοπίζει την κλασική βανίλια και τις άλλες γεύσεις, αλλά και τα παραδοσιακά χρώματα και θυμίζει περισσότερο πλαστικό με την πρώτη ματιά έγινε ανάρπαστο. Έχει γεύση που ακούει στην ονομασία Black Coconut Ash. Κάτι σαν «καμένη» μαύρη καρύδα.

Προς το παρόν ικανοποιεί τους «ψαγμένους» ουρανίσκους στο νεοϋορκέζικο παγωτατζίδικο Morgenstern’s. Το παγωτό είναι μαύρο σαν πίσσα αλλά δεν περιέχει χρωστικές. Οφείλει το χρώμα του σε επεξεργασμένα και «καρβουνιασμένα» κομμάτια κελύφους καρύδας.


Το μαύρο νερό


Αν και πλέον οι δημιουργοί του, έχουν εγκαταλείψει το πρότζεκ του μαύρου νερού, μπουκάλια του προϊόντος πωλούνται ακόμα στο amazon.

Οι «εμπνευστές» του, Albie και Chris Manzo υποστήριζαν από το 2014 που κυκλοφόρησε το blk, ότι είναι μακράν καλύτερο από το κανονικό νερό τονίζοντας ότι είναι πλούσιο σε ηλεκτρολύτες και έχει υψηλό pH, προσφέροντας επιπλέον ενυδάτωση.

Το Blk, δεν περιέχει ζάχαρη, υδατάνθρακες ή θερμίδες, αλλά πρόσθετο φουλβικό οξύ, το οποίο είναι φυσική ένωση πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που χρησιμοποιούνταν σε εναλλακτικές θεραπείες για αιώνες.

Σε αυτή την ένωση οφείλεται και το μαύρο χρώμα του λόγω της αντίδρασής της με το νερό.

Θα το πίνατε;





Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…