Newsroom

Newsroom

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου οι αποφάσεις του Κογκρέσου για τη Συρία

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται η ψηφοφορία στην αμερικανική γερουσία για την έγκριση ή μη της στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία.…

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται η ψηφοφορία στην αμερικανική γερουσία για την έγκριση ή μη της στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία. Όπως ανέφερε ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στην αμερικανική γερουσία, Χάρι Ρέιντ.

«Η Γερουσία θα συμμετάσχει αμέσως σε αυτή τη σημαντική συζήτηση, με δημόσιες ακροάσεις και ενημερώσεις την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι «θα ψηφίσει επί του σχεδίου νόμου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της 9ης Σεπτεμβρίου το αργότερο, όπως ζητήθηκε από την κυβέρνηση Ομπάμα».

Την ίδια ώρα, ο Ρέιντ, ανέφερε ότι η χρήση στρατιωτικής δύναμης κατά της Συρίας είναι δικαιολογημένη και απαραίτητη και συμπλήρωσε ότι ο Μπασάρ Αλ Ασάντ έχει διαπράξει «θηριωδίες» εναντίον αμάχων, κάνοντας επιθέσεις με χημικά όπλα.

Στο μεταξύ η Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου κυριαρχούν οι Ρεπουμπλικάνοι θα ξεκινήσει τις συζητήσεις για το ίδιο θέμα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…