Μετά από δύο χρόνια απραξίας o Mητσοτάκης ανακοίνωσε ανακατασκευή του ΒΟΑΚ

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός κινούμενος με την προσφιλή του τακτική να κερδίσει επικοινωνιακά τις εντυπώσεις έκανε λόγο για «τον μεγαλύτερο, νέο αυτοκινητόδρομο που θα κατασκευαστεί στην Ευρώπη και για τον οποίο έχει διασφαλιστεί πλήρης χρηματοδότηση», συμπληρώνοντας πως «θα είναι το σημαντικότερο αναπτυξιακό έργο του αιώνα για την Κρήτη»

voak 2

Mετά από  αλλεπάλληλες εξαγγελίες που δεν εκπληρώθηκαν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στην ανακοίνωση ανακατασκευής του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ).

Μάλιστα αποκάλυψε ότι στο δρόμο αυτό θα υπάρχουν διόδια.

Ο ΒΟΑΚ είναι ο κεντρικότερος δρόμος της Κρήτης, ο οποίος λόγω της άθλιας κατάστασης του επί σειρά ετών αποτελεί αιτία πολλών θανατηφόρων δυστυχημάτων.

Η ανακατασκευή του ΒΟΑΚ αποτελούσε προεκλογική δέσμευση όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια

Την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει για πρώτη φορά δημοπράτησή του σε τρία τμήματα από τα Χανιά ώς τον Άγιο Νικόλαο. Η  κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ακύρωσε τους σχετικούς διαγωνισμούς και ξεκίνησε από το μηδέν την όλη διαδικασία, ενώ  πριν λίγο καιρό ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την ένταξη του έργου για μερική χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.
 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη