Newsroom

Newsroom

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Μπάμπη

Πλέον, οι έρευνες εστιάζουν στον εντοπισμό του όπλου του εγκλήματος, καθώς και του κινητού τηλεφώνου και άλλων προσωπικών αντικειμένων του θύματος

Μεσολόγγι

Συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες στη βαλτώδη περιοχή του Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι, όπου χθες εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο σορός σε προχωρημένη αποσύνθεση, η οποία φέρεται να ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου.

Η σορός εξετάστηκε επιτόπου από ιατροδικαστή και, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο, τα περισσότερα εκ των οποίων στην πίσω πλευρά του σώματος .

Πλέον, οι έρευνες εστιάζουν στον εντοπισμό του όπλου του εγκλήματος, καθώς και του κινητού τηλεφώνου και άλλων προσωπικών αντικειμένων του θύματος που ενδεχομένως να μπορέσουν να δώσουν στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα δείξει αν η αιτία θανάτου του θύματος ήταν οι πυροβολισμοί που δέχθηκε ή αν πνίγηκε μετά τους πυροβολισμούς. Αν δηλαδή ο άνδρας πυροβολήθηκε επιτόπου ή δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και τον μετέφερε εκεί ο δολοφόνος του. Όσον αφορά στην επίσημη ταυτοποίηση της σορού, αυτή αναμένεται να γίνει στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, τόσο μέσω της αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα, όσο και από την εξέταση γενετικού υλικού.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 50χρονος κρεοπώλης που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη Κούτσικο ζωντανό, ως κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο ίδιος πάντως εξακολουθεί να αρνείται όλες τις κατηγορίες, αμφισβητώντας τα εις βάρος του στοιχεία.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…