Μεσολόγγι: «Σίγουρα κάποιοι βοήθησαν» – Συνεργούς στη δολοφονία του Μπάμπη βλέπει η οικογένεια του (video)

Η οικογένεια του 31χρονου πιστεύει ότι ο δράστης δεν ήταν μόνο ένα άτομο - Συνεχίζεται το θρίλερ στο Μεσολόγγι

Μεσολόγγι 4

Μπορεί χθες να σήμανε τέλος στο θρίλερ εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, καθώς οι αρχές βρήκαν το πτώμα του άτυχου άνδρα, αλλά έχει ξεκινήσει ένα καινούργιο, με τους πάντες να έχουν στραφεί στην αναζήτηση του δολοφόνου του Μπάμπη με τον κρεοπώλη να είναι ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Δημόπουλος, μιλώντας νωρίτερα για την υπόθεση ανέφερε ότι οι ένοχοι θα οδηγηθούν στη φυλακή, ενώ είπε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι σίγουρα κάποιοι βοήθησαν στη δολοφονία του 31χρονου, βάζοντας ουσιαστικά στο τραπέζι το σενάριο ο 51χρονος να είχε συνεργούς.

Μεσολόγγι – Κώστας Δημόπουλος: «Σίγουρα κάποιοι βοήθησαν»

Πιο αναλυτικά ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε: «Όλοι οι υπαίτιοι θα βρεθούν στη φυλακή εκεί όπου τους αξίζει. Υπάρχει μια ανακριτική διαδικασία σε εξέλιξη, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε άλλους ανθρώπους. Η άποψη η δική μου είναι ότι υπάρχει συμμετοχή στη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δέχθηκε μια άνανδρη επίθεση και βασανίστηκε μέχρι να χάσει τη ζωή του. Είναι περιορισμένο το χρονικό διάστημα που ο άνθρωπος αυτός (σ.σ. ο κρεοπώλης) κινήθηκε στην περιοχή και τέλεσε αυτό που έχψει τελέσει και ήδη είναι προφυλακισμένος. Σίγουρα κάποιος ή κάποιοι τον βοήθησαν για να διαπράξει αυτό το ειδεχθέστατο έγκλημα».

Μεσολόγγι: Κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη;

Ενδείξεις για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας το οποίο κρύβεται πίσω από την υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι διαπιστώνει ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος. Μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι υπάρχει ένα κύκλωμα που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Μεσολογγίου και όχι μόνο στο Μεσολόγγι, προσθέτοντας ότι εκεί τα προηγούμενα χρόνια είχαμε άλλους δύο νεκρούς, ο ένας μάλιστα αρχαιοφύλακας, και ο άλλος ένας βοσκός που δε δικαιολογείται ο θάνατός του, αφού το σενάριο της αυτοκτονίας αποκλείστηκε.

“Εκεί κοντά υπάρχουν δύο αρχαιολογικοί χώροι ανεκμετάλλευτοι, μην ξεχνάτε ότι κατά τη διάνοιξη της Ιονίας Οδού είχαν βρεθεί αρχαία στην περιοχή”, επεσήμανε.

Αναφερόμενος στον Μπάμπη Κούτσικο, ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε: “Το παιδί ήταν δουλευταράς, αλλά όσο δουλευταράς κι αν είσαι δε μαζεύεις τόσα λεφτά, η μητέρα του είπε ότι είχε ένα τεφτέρι στο σπίτι και είχε δανείσει περίπου 70.000 ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά”. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ενδεχομένως το θύμα να συμμετείχε στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας και “πιθανόν κάπου να χάλασε το παιχνίδι στη μοιρασιά”, ενώ συμπλήρωσε πως “αν η μάνα του παιδιού επιχειρήσει κάποια στιγμή να φρεσκάρει το μυαλό της ίσως να δώσει περισσότερα στοιχεία στις αρχές”.

Δήλωσε ακόμα σχεδόν βέβαιος ότι στη δολοφονία εμπλέκονται και άλλα άτομα πέραν του 50χρονου κρεοπώλη που έχει συλληφθεί, αλλά αρνείται τις κατηγορίες, και τόνισε: “Τον έφαγε το κύκλωμα, εγώ αυτό πιστεύω”.

Ειδήσεις σήμερα:

Έλβη Μιχαηλίδου: Η αθλητικογράφος του OPEN καταγγέλλει σεξιστική επίθεση στα social media (video)

Χαλκίδα: «Λυτρώθηκα» είπε στους γονείς της η 39χρονη

Βλάχος: Ξέσπασμα κατά ρεπόρτερ – «Έχετε την τάση να λερώνετε κάθε τι όμορφο» (video)

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…