Μεσολόγγι: Ποια είναι τα 4 στοιχεία τα οποία «καίνε» τον κρεοπώλη – Οι αντιφάσεις και το διαφορετικό δρομολόγιο (video)

Ο εισαγγελέας νωρίτερα ζήτησε την κράτηση του κρεοπώλη και εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του.

419722328 1050673756218513 2026540237337197274 n

Συνεχίζονται να τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από την έρευνα για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τον εισαγγελέα νωρίτερα να ζητάει την κράτηση του 51χρονου κρεοπώλη και να εκδίδει ένταλμα σύλληψης.

Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο έπρεπε να υπάρξουν τέσσερα στοιχεία τα οποία ουσιαστικά «καίνε» τον κρεοπώλη και τον δείχνουν ως βασικό ύποπτο γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου πριν από δυο εβδομάδες.

Θρίλερ στο Μεσολόγγι – Τα τέσσερα στοιχεία που «καίνε» τον 51χρονο κρεοπώλη

Πρώτο και κύριο είναι οι πολλές αντιφάσεις που έχει έρθει ο 51χρονος, καθώς στις καταθέσεις τους όσα έχει πει έχουν έρθει σε κόντρα με τα αποτελέσματα των ερευνών, κάνοντας τη θέση του ακόμα χειρότερη. Κλασσικό παράδειγμα είναι ο ισχυρισμός ότι ο Μπάμπης τον κάλεσε εκείνο το βράδυ, ενώ στην πραγματικότητα έγινε το αντίθετο.

Δεύτερο στοιχείο είναι ότι μέσω καταθέσεων είχε αναφέρει ότι έκανε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο εκείνο το βράδυ, με τις κάμερες και το υλικό των αρχών να δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Τρίτο και πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των ημερών ο κρεοπώλης ήρθε σε επαφή με αρκετά γνωστά του άτομα, στα οποία αποκάλυψε πράγματα που τον «καίνε» και τον δείχνουν ως βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση του Μπάμπη, με τα άτομα αυτά να τα μεταφέρουν στις αρχές.

Τέταρτο, ο ίδιος είχε πει ότι δεν είχε μαζί του κινητό εκείνο το μοιραίο βράδυ, με τις αρχές οδηγούνται τελικά στο συμπέρασμα ότι το είχε μαζί του αλλά ήταν κλειστό και άνοιξε στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο 31χρονος.

Συνελήφθη ο κρεοπώλης – «Μίλα ρε τέρας, πού είναι το παιδί μου;»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνελήφθη ο 51χρονος κρεοπώλης.

Ειδικότερα, σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 51χρονου, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι. O εισαγγελέας ζήτησε την κράτησή του και εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ήταν ζήτημα ωρών να μετατραπεί η προσαγωγή του 51χρονου σε σύλληψη. Καταθέσεις δύο φίλων του 51χρονου κρεοπώλη τον έχουν «κάψει», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το pelop.gr, σημειώνοντας ότι είναι ζήτημα ίσως και ωρών να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Μεσολογγίου για την εξαφάνιση του 31χρονου που η δικαστική αρχή πιθανολογεί ότι έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Από την πλευρά του, ο 51χρονος κρεοπώλης εμμένει στη θέση του ότι δεν θυμάται τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου στο κρίσιμο χρονικό διάστημα από τις 8:30 μέχρι τις 9:40.

Στο μεταξύ, το αίμα που βρέθηκε στη βάρκα, που είναι κοινός φίλος του κρεοπώλη και του αγνοούμενου, δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση, όπως διαπίστωσαν οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμπάτος: Λύγισε από συγκίνηση – «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, είμαι μόνος χωρίς καμία συμπαράσταση» (video)

Greek Μafia: 8 άτομα κατηγορούνται – Το μεγάλο λάθος που τους ξεσκέπασε

Απίστευτος παπάς κάνει λάθος και παραλίγο να παντρέψει τον γαμπρό με την κουμπάρα – Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

via 252863 212661 type13262

Εξοργιστικό περιστατικό στην Κρήτη: 44χρονος χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του – Συνελήφθη από την αστυνομία

Απαράδεκτος 44χρονος στη Χερσόνησο της Κρήτης άσκησε βία στη γυναίκα του και τα παιδιά του

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο πατέρας και κόρη που τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Μία σύλληψη

fotovolida

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο πατέρας και κόρη που τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα – Μία σύλληψη

Ο άνδρας εκτόξευσε χθες το απόγευμα μία ναυτική φωτοβολίδα που κατέληξε στην αυλή σπιτιού, με…

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

μιχαλης ρεππας

Μιχάλης Ρέππας: Το συγκινητικό αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

Το δικό του «αντίο» στην Άννα Παναγιωτοπούλου είπε ο Μιχάλης Ρέπας