Μεσολόγγι: Οι Αρχές «κλωνοποίησαν» το κινητό του Μπάμπη – Πώς το κατάφεραν (video)

Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση με τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Μπάμπης

Συνεχίζονται οι σημαντικές εξελίξεις στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς η πρόσβαση που έχει αποκτήσει η ΕΛΑΣ στο κινητό του 31χρονου θύματος αποκαλύπτει νέα στοιχεία.

Το κινητό που είχε την ημέρα της εξαφάνισής μαζί του το θύμα, φέρεται να ανήκε στην πρώην σύντροφό του και εξετάζεται από την αστυνομία, μέσω μια ιδιότυπης διαδικασίας καθώς η συσκευή δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής.

Το κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί του ο Μπάμπης την ημέρα που εξαφανίστηκε ήταν στο όνομα της πρώην συντρόφου του που ζει στη Ρόδο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου ήρθαν σε επαφή μαζί της και της ζήτησαν να μεταβεί σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και να προμηθευτεί νέα κάρτα sim, που αντιστοιχούσε στον τηλεφωνικό αριθμό που χρησιμοποιούσε ο νεαρός κυνηγός.

Πράγματι η κοπέλα, ανταποκρίθηκε άμεσα, προμηθεύτηκε την κάρτα sim την παρέδωσε στην Ασφάλεια Ρόδου και αεροπορικώς έφτασε την ίδια ημέρα στο αεροδρόμιο ελευθέριος Βενιζέλος όπου την παρέλαβε αστυνομικός της Ασφάλειας Μεσολογγίου και την μετέφερε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ οι ερευνητές με την νέα κάρτα sim δημιούργησαν κινητό «κλώνο» του Μπάμπη Κούτσικου, αλλά δεν μπόρεσαν στις πρώτες κρίσιμες ημέρες της έρευνας να αντλήσουν στοιχεία, τόσο για την διαδρομή που ακολούθησαν με το αυτοκίνητο όσο και για τις συνομιλίες του είχε το θύμα.

Ετσι οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε μια μεγάλη ακτίνα, και τελικά το πτώμα του νεαρού βρέθηκε από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή της Ευαγγελίστριας.

Μεσολόγγι – Πώς φτάσαμε στον «κλώνο» του κινητού του Μπάμπη

Και σήμερα, Παρασκευή 26/1, τέσσερις ημέρες μετά την ανεύρεση της σορού του 31χρονου συνεχίστηκαν οι έρευνες από τους ναρκαλιευτές του Στρατού για την καραμπίνα του θύματος, αλλά χωρίς αποτελέσματα.

Παράλληλα, συνεχίζονται και οι έρευνες για το κινητό του Μπάμπη στη περιοχή της Ανατολικής Κλείσοβας, όπου εντοπίστηκε και το τελευταίο στίγμα του, μετά την δολοφονία του.

«Έχουμε μερική πρόσβαση στο κινητό του Μπάμπη»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου μίλησε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής (26/1)  για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι.

«Έχουμε μερική πρόσβαση στο κινητό του 31χρονου, καθώς δεν έχει εντοπιστεί η συσκευή.

Όλες αυτές οι πληροφορίες που υπάρχουν εξετάζονται ως προς το κίνητρο της ανθρωποκτονίας.

Το αν υπάρχει δράση κάποιας συγκεκριμένης ομάδας θα εξεταστεί ξεχωριστά από άλλη υπηρεσία της αστυνομίας», ανέφερε αρχικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια η κα Δημογλίδου η ΕΛ.ΑΣ πλέον εστιάζει στο τετράδιο που εντοπίστηκε και στο οποίο φέρεται να σημείωνε τα δανεικά που έδινε στον 50χρονο κρεοπώλη ο 31χρονος Μπάμπης.

«Οι ιδιόχειρες σημειώσεις έχουν παραδοθεί στις Αρχές, για να εξεταστεί πόσο μπορούν να βοηθήσουν στην υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά.

23 λόγους για τους οποίους θα κινηθεί δικαστικά για τον θάνατο του πατέρα του ο Γ. Καλλιάνος

kallianos

23 λόγους για τους οποίους θα κινηθεί δικαστικά για τον θάνατο του πατέρα του ο Γ. Καλλιάνος

Απευθυνόμενος στη διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν», το Διοικητικό Συμβούλιο της Επαγγελματικής Ένωσης Αγγειοχειρουργών Ελλάδος (ΕΕΑΕ), στην…

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Πελοποννήσου στη σχολική ψυχολογία και στην ειδική αγωγή

eikona2

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Πελοποννήσου στη σχολική ψυχολογία και στην ειδική αγωγή

Η έναρξη των μαθημάτων του επόμενου κύκλου είναι 17 Μαΐου 2024.

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

ναουσα

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

Ο διευθυντής του Γυμνασίου κατήγγειλε τον 59χρονο ιδιοκτήτη του στάβλου

Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

ρεντη document

Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Τέσσερις φορές άλλαξε η κυβέρνηση της ΝΔ το νομοθετικό πλαίσιο για την οπαδική βία αλλά…