Μεσολόγγι: «Ο Μπάμπης μου είπε να πάμε βόλτα» – Τι υποστήριξε ο κρεοπώλης στην απολογία του

Τη δική του οπτική για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι δίνει ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης

Μεσολογγι

Τη δική του οπτική για το τι συνέβη το βράδυ της δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι παρουσίασε στην ανακρίτρια χθες ο 51χρονος, βασικός ύποπτος της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, ο κρεοπώλης ανέφερε ότι ο ίδιος ο 31χρονος του πρότεινε να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο και ότι μάλιστα του άρεσε η διαδρομή που έγινε, επαναλαμβάνοντας ότι μετά από αρκετή ώρα ο Μπάμπης του είπε να τον αφήσει στα ΤΕΙ και ότι από εκεί και πέρα δεν γνωρίζει τι έγινε.

Μετά, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κρεοπώλης, πήγε σπίτι του και στο μίνι μάρκετ με σκοπό να πάρει χαρτί κουζίνας ώστε να το καθαρίσει επειδή την επομένη θα το έβλεπε ενοικιαστής, μόνο που κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς το πρωί ο κρεοπώλης έφυγε απ’ το Μεσολόγγι και πήγε Ναύπακτο

Μεσολόγγι – Σφαίρα στα πλευρά δέχθηκε ο Μπάμπης

Το πρώτο μέρος του θρίλερ με την εξαφάνιση και τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι έληξε με τον εντοπισμού της σορού του άτυχου άνδρα, με τις αρχές τώρα να προσπαθούν να ανακαλύψουν περισσότερα στοιχεία και να φτάσουν στο δράστη ή στους δράστες, μιας και ο κρεοπώλης δεν φαίνεται να «σπάει».

Το άψυχο σώμα του 31χρονου κυνηγού έχει σταλεί στην ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας και σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, ο άτυχος Μπάμπης δολοφονήθηκε από μια σφαίρα που δέχθηκε στα πλευρά.

Μάλιστα σύμφωνα με τα νέα στοιχεία οι εκτιμήσεις των ειδικών αναφέρουν πως πιθανότατα οι δυο άνδρες να λογομάχησαν για κάτι που ίσως εντόπισαν με αποτέλεσμα ο δράστης να τραβήξει τη σκανδάλη, σκοτώνοντας τον 31χρονο.

Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν τόσο την καραμπίνα του Μπάμπη όσο και του κρεοπώλη και είναι πάρα πολύ πιθανό η ακτίνα των ερευνών να ανοίξει περισσότερο και να μην περιοριστεί στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου.

«Τα δυο σενάρια της δολοφονίας του Μπάμπη»

Σύμφωνα με τον αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα, τα πιθανά σενάρια για τον τρόπο με τον οποίο έπεσε νεκρός ο άτυχος 31χρονος, είναι δύο.

Το πιθανότερο σενάριο ήταν να προπορευόταν και ο δράστης να τον πυροβόλησε πισώπλατα χωρίς καν το θύμα να καταλάβει. Ένα άλλο σενάριο θέλει το θύμα να αντιλαμβάνεται τις προθέσεις του δράστη και να επιχειρεί να τρέξει και να απομακρυνθεί και τελικά να δέχεται στην πλάτη τα πυρά.

«Σε όλα τα εγκλήματα, στο 100% των εγκλημάτων, οι σοροί “μιλάνε”. Και αυτή τη στιγμή η σορός έχει μεταφερθεί στην Πάτρα, όπου ειδικοί ιατροδικαστές θα την εξετάσουν.

Η πρώτη εξέταση έδειξε ότι ήταν από πολύ κοντά οι βολές, διότι αυτό φαίνεται και με τη διείσδυση των βλημάτων και πάντα ελέγχεται αμέσως η πύλη εισόδου και εξόδου των βλημάτων για τα πρώτα συμπεράσματα.

Άρα λοιπόν ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, ο ένας είχε πλάτη στον άλλον και ο άλλος τον πυροβόλησε. Είναι πυροβολημένος από μεγάλα σκάγια, στην πλάτη, στους γλουτούς και στα πόδια», ανέφερε ο αστυνομικός αναλυτής.

Σημείωσε δε ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το όπλο, ούτε όμως και το κινητό του θύματος, το οποίο ενδεχομένως να έχει στοιχεία μέσα τα οποία θα είναι καταλυτικά.

«Ενώ οι κανονικές ανακρίσεις φθάνουν ακόμα και τις οκτώ ώρες μέχρι να “σπάσει” κάποιος, ο ανακριτής βγήκε σε 45 λεπτά και είπε “παιδιά ξεχάστε το. Δεν πρόκειται να πει τίποτα”» τόνισε ο κ. Μπαλάσκας.

Δόθηκε δε η εξήγηση ότι ο κατηγορούμενος είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, ο οποίος έχει φτιάξει ένα παραμύθι, το έχει κολλήσει μες στο μυαλό του και συνέχεια με τον λόγο του είναι αρνητικός στα πάντα.

Παράλληλα, ο κ. Μπαλάσκας έκανε γνωστό ότι εξετάζονται μάρτυρες, οι οποίοι θα κληθούν πάλι για κατάθεση, ενώ υπάρχουν και κάποια στοιχεία με αντιφάσεις ενός 36χρονου, τα οποία ενδέχεται να ρίξουν περισσότερο “φως” στην υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακριβοπούλου: Ξέσπασε για γνωστή παρουσιάστρια – «Και μετά λένε ότι ο Νταλάρας τους αδίκησε»

Μεσολόγγι: Κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη;

Μεσολόγγι: «Σίγουρα κάποιοι βοήθησαν» – Συνεργούς στη δολοφονία του Μπάμπη βλέπει η οικογένεια του (video)

Κυνική ομολογία Πορτοσάλτε: Προτιμά μια κοινωνία με κακή δημοσιογραφία – Αφορμή οι δηλώσεις Νταλάρα-Πολάκη(video)

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…