Newsroom

Newsroom

Μεγάλες διακρίσεις για την WEST

Η εταιρία WEST A.E έλαβε διπλή διάκριση, στα πλαίσια του θεσμού «Event Awards 2016», ο οποίος επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές στο σχεδιασμό, στην επικοινωνία, στην παραγωγή και στην υλοποίηση των θεματικών εκδηλώσεων στη χώρα μας.

5755599f1dc52439398b45e4

Συγκεκριμένα, έλαβε τις εξής διακρίσεις:

• SILVER βραβείο στην κατηγορία «Εταιρικά Συνέδρια» για το WIND Commercial Conference 2016

• SILVER βραβείο στην κατηγορία «Brand Event» για το WIND Run Greece

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση , η πρώτη Ασημένια διάκριση στην κατηγορία «Εταιρικά συνέδρια» απονεμήθηκε στην κ. Νατάσσα Σκαρπέλη – Group account manager WEST A.E ,για τον καινοτόμο σχεδιασμό και την υλοποίηση του εμπορικού συνεδρίου της εταιρίας τηλεπικοινωνίων WIND για το έτος 2016.

Εξίσου σημαντική αποτελεί η δεύτερη Ασημένια διάκριση την οποία παρέλαβε ο κ. Αριστοτέλης Τρυφωνόπουλος- Executive Director West Α.Ε, για την μεγάλη δράση WIND «RUN GREECE». Έχοντας αναλάβει την διοργάνωση από την «γέννησή» της, η εταιρία WEST, είχε υπό την ευθύνη της τις εγγραφές των αγώνων, την συνεργασία με τους τοπικούς φορείς για οργανωτικά θέματα, το branding των αγώνων καθώς και την εφαρμογή υλικών υψηλών προδιαγραφών . Το μήνυμα «Τρέχουμε όλοι μαζί, με άλλο αέρα», με το οποίο η WIND επικοινωνεί τη δράση της στο Run Greece, δεν είναι μόνο ένα μήνυμα αθλητικής συμμετοχής αλλά και μία ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία, εμπνευσμένη από την προσπάθεια των συμμετεχόντων της.

Ο Marketing manager της εταιρίας κ. Σωτήρης Ταβουλάρης δήλωσε σχετικά με τις διακρίσεις στα φετινά Event Awards 2016 «οι διακρίσεις αυτές είναι ιδιαίτερα τιμητικές για την WEST A.E , καθώς αναγνωρίζεται εμπράκτως η αφοσίωσή στις αξίες που μας διέπουν , της Αξιοπιστίας, της Ταχύτητας, της Ποιότητας, και της Δέσμευσης στο αποτέλεσμα».

Για περισσότερες πληροφορίες: www.westsa.gr

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…