Newsroom

Newsroom

Με τον Πατέλη μίλησε ο Ρουπακιάς πριν το φόνο

Σύντομη επικοινωνία η οποία δεν διήρκησε παρά λίγα δευτερόλεπτα μεταξύ του δολοφόνου, Γιώργου Ρουπακιά και του επικεφαλής της Τ. Ο.…

Σύντομη επικοινωνία η οποία δεν διήρκησε παρά λίγα δευτερόλεπτα μεταξύ του δολοφόνου, Γιώργου Ρουπακιά και του επικεφαλής της Τ. Ο. Της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια και του αντίστοιχου τάγματος εφόδου, Γιώργο Πατέλη αποκαλύπτει το άνοιγμα του τηλεφώνου του δράστη. Ωστόσο μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η κλήση και όχι το κατά πόσο οι δύο χρυσαυγίτες μίλησαν μεταξύ τους. Αυτό αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο αντικείμενο υπό διερεύνιση αφού πλέον η εισαγγελία του Αρείου Πάγου επικεντρώνει στο τηλεφώνημα για να διερευνήσει αν δόθηκε εντολή για την επίθεση στο θύμα και τη δολοφονία του.

Πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το τηλέφωνο του Γιώργου Πατέλη, το οποίο οι Αρχές ελπίζουν ότι θα οδηγήσει σε ακόμα περισσότερους εμπλεκόμενους, ενώ δικαστικοί κύκλοι κάνουν λόγο για πιθανή εμπλοκή στην πορεία των ερευνών και υψηλότερα ιστάμενων στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Εν τω μεταξύ, από το πρωί έχει αρχίσει τις ανακριτικές ενέργειες ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ο οποίος έχει παραλάβει τις 32 δικογραφίες από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, υπό την εποπτεία της εισαγγελέως του ανωτάτου δικαστηρίου Ευτέρπης Γκουτζαμάνη.

Σύντομα θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες και μέλη Ταγμάτων Εφόδου, που σε συνεντεύξεις του στο «Βήμα της Κυριακής» και στο «Έθνος», έκαναν αποκαλύψεις για τη δράση της ναζιστικής οργάνωσης. Στο μικροσκόπιο της έρευνας, όπως υπενθυμίζουν δικαστικές πηγές, βρίσκονται οι αυτουργοί και οι ηθικοί αυτουργοί, οι συνεργοί, αλλά και οι βουλευτές που είχαν συμμετοχή στα ερευνώμενα επεισόδια.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…