Newsroom

Newsroom

Με στρατιωτικές τιμές οι κηδείες των τριών οπλιτών – Ανείπωτος ο πόνος για συγγενείς και φίλους (Videos & Photos)

Τρείς κηδείες. Τρείς ζωές που χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Τρείς νέοι άνθρωποι που αγαπούσαν αυτό που έκαναν σιώπησαν για…

patra 1 0

Τρείς κηδείες. Τρείς ζωές που χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Τρείς νέοι άνθρωποι που αγαπούσαν αυτό που έκαναν σιώπησαν για πάντα χθες και ο χαμός τους βύθισε στο πένθος τις οικογένειές τους, τους φίλους τους, τους αγαπημένους τους. Οι στιγμές είναι δύσκολες τόσο στο Βόλο όσο και στην Πάτρα καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. 

volos 1 0

Άνθρωποι που γνώριζαν τον Φώτη, τον Αναστάση και τον Γιώργο αδυνατούν να αντιληφθούν πως δεν θα δουν ξανά τους φίλους τους.

 

 

Πάτρα: Ράγισαν και οι πέτρες…

«Πλημμύρισε» από συγγενείς και φίλους ο Ιερός Ναός του Αγίου Αθανασίου στο Πετρωτό, όπου αυτή την ώρα τελείται η με στρατιωτικές τιμές η εξόδιος ακολουθία του 19χρονου Φώτη Ανδρικόπουλου, το νήμα της ζωή του οποίου έμελλε να κοπεί χθες, από έκρηξη όλμου κατά την διάρκεια στρατιωτικής άσκησης, σε πεδίο βολής στον Βόλο.

Στην κηδεία του άτυχου 19χρονου παρίσταται  ο Πρώτος Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ενώ παρόντα είναι και στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, όπου υπηρετεί ο πατέρας του άτυχου οπλίτη, Κώστας Ανδρικόπουλος. Ο πόνος βουβός, πρόσωπα σκυθρωπά, μάτια δακρυσμένα και ένα αναπάντητο γιατί …Γιατί ένα παλικάρι 19 ετών να χάσει με τον πιο τραγικό τρόπο την ζωή του..

 

 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα τρία αδέλφια του, που σήμερα θα λένε το τελευταίο αντίο στον πολυαγαπημένο τους Φώτη… Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο πλευρό τους, τους συμπαραστέκεται με λόγια παρηγοριάς, σε μια προσπάθεια να απαλύνει τον πόνο….ένα πόνο που «χτύπησε» και βύθισε στο πένθος την οικογένεια τους. Η σορός του μεταφέρθηκε σήμερα με C-27 από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Λάρισας στον Άραξο και στη συνέχεια οδικώς  στο Πετρωτό.

 

 

Τραγική ειρωνεία…

Ο 19χρονος Φώτης Ανδρικόπουλος σε 10 ημέρες θα απολυόταν από τον Ελληνικό Στρατό, παρά τις παραινέσεις και την προτροπή φίλων και συναδέλφων του να πάρει την καθιερωμένη άδεια, αρνήθηκε εκδηλώνοντας την επιθυμία να συμμετάσχει στην στρατιωτική άσκηση που του στοίχισε την ζωή.

patra 2 0

patra 8

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

gaza 7

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

Κατάρ, Αίγυπτος και ΗΠΑ αναμένουν την απάντηση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος - «Αν πρέπει να…

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…