Με ποιο σκάφος κύριε Σκρέκα πήγατε να «διασώσετε»;

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και οι μαρτυρίες της «κας Λαγαρά» παραμένουν αδιάψευστοι μάρτυρες. Τουλάχιστον μέχρι να πάρει δημόσια θέση ο υπουργός Σκρέκας

σκρεκας

Την ώρα που ο αριθμός των αγνοούμενων και των νεκρών από τις σφοδρές πλημμύρες στη Θεσσαλία παραμένει άγνωστος και η έκταση της καταστροφής μεγαλώνει, η «είδηση» πως «Γυναίκα αποκάλυψε πως την έσωσε ο υπουργός Ανάπτυξης που έφτασε στο σπίτι της με φουσκωτό της ΕΜΑΚ» προκαλεί θυμηδία. Βρέθηκε ο υπουργός σε πλωτό σκάφος της ΕΜΑΚ, καταλαμβάνοντας μία θέση από αυτές που είναι αναγκαίες για τη διάσωση και τον απεγκλωβισμό πολιτών που βρίσκονται σε ανάγκη;

«Χθες το βράδυ σώθηκα, χάρη στην παρέμβαση του κ. Σκρέκα. Τον ευχαριστώ δημόσια που με δική του πρωτοβουλία έφερε φουσκωτό με άνδρες της ΕΜΑΚ, τους ευχαριστώ και αυτούς. Θέλω να τονίσω την ανθρώπινη πλευρά του κ. Σκρέκα, έκανε ο ίδιος κουπί. Ο υπουργός έκανε κουπί, έφτασε το φουσκωτό στον πρώτο όροφο, στην βεράντα» ανέφερε στα κανάλια η γυναίκα από τα Μεγάλα Καλύβια στα Τρίκαλα, ενώ και σε άλλο σημείο δεν αφήνει περιθώριο για παρανοήσεις.

«Ήρθε ο υπουργός να μας σώσει κάνοντας κουπί ο ίδιος. Με την καθοδήγηση της ΕΜΑΚ» δήλωσε σε άλλο σημείο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, όχι μόνο δεν έχει διαψεύσει την πληροφορία, αλλά η «είδηση» αναπαράγεται, φιλοτεχνώντας το… προφίλ του υπουργού Ανάπτυξης.

Όμως καθώς η έκταση της καταστροφής θεριεύει και ο αριθμός νεκρών και αγνοούμενων παραμένει άγνωστος, και με τις εκτιμήσεις να τρομάζουν, ο υπουργός οφείλει να απαντήσει.

Μπήκε σε σωστικό σκάφος της ΕΜΑΚ, καταλαμβάνοντας μία από τις θέσεις που θα προοριζόνταν για κάποιον διασωθέντα πολίτη; Τι ρόλο είχε μέσα στο σκάφος, εκτός από το να κάνει το δικό του επικοινωνιακό κομμάτι;

Είχε ο υπουργός δικό του, ιδιωτικό σκάφος επάνω στο βουνό;

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και οι μαρτυρίες της «κας Λαγαρά» παραμένουν αδιάψευστοι μάρτυρες. Τουλάχιστον μέχρι να πάρει δημόσια θέση ο υπουργός Σκρέκας.

Σε ποιο σκάφος «κάνατε κουπί» κύριε Σκρέκα;

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

2383711

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

«Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο…