Με μηνύσεις και αγωγές απειλεί το Κουτί της Πανδώρας ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Σ’ ένα πρωτοφανές θεσμικό ατόπημα υπέπεσε ο Χριστόφορος Σεβαστίδης ο οποίος χρησιμοποιώντας την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων της οποίας είναι πρόεδρος απειλεί το Κουτί της Πανδώρας με μηνύσεις και αγωγές.

589471831dc5245e238b47b1

Ο λόγος είναι ότι σε χθεσινό μας δημοσίευμα αναφέραμε πως ο κ. Σεβαστίδης και ο αδελφός του, ήπιαν καφέ με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, τον οποίο κάποτε κατηγορούσαν.

Με βάση το σκεπτικό του κ. Σεβαστίδη λοιπόν, ο οποίος έβαλε την Ένωση της οποίας προεδρεύει να μας καταγγείλει, το δημοσίευμα είναι εμετικό, ψευδές, συκοφαντικό και δείγμα «βρώμικης δημοσιογραφίας» και ως εκ τούτου πρέπει να ανακληθεί. Διαφορετικά θα μας κάνει μήνυση και αγωγή, ενώ «ίδια τύχη θα έχουν και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τέτοιου είδους δημοσιεύματα».

Στο σημείο αυτό βεβαίως τίθεται κι ένα δεύτερο εύλογο ερώτημα πέραν εκείνου που αφορά τους λόγους για τους οποίους ο Χριστόφορος Σεβαστίδης χρησιμοποιεί την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για να μας απειλήσει. 

Γιατί διαμαρτύρεται τόσο έντονα; Επειδή γράψαμε ότι ήπιε καφέ μ’ ένα πρώην υπουργό και πρώην συνάδελφό του; Διότι το δημοσίευμα δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο από αυτό. Γιατί δηλαδή ο πρόεδρος της Ένωσης θεωρεί πρόβλημα να γράφεται πως ήπιε καφέ με τον Χαράλαμπο Αθανασίου; Εντοπίζει σ’ αυτή του την ενέργεια κάποια παρατυπία; Διότι αν ο καφές είναι κατά τον κ. Σεβαστίδη κάτι σαν ποινικό αδίκημα, πράγμα το οποίο αγνοούσαμε, τότε να πάρουμε πίσω όσα γράψαμε και να πούμε, «όχι ο Σεβαστίδης δεν ήπιε καφέ με τον Αθανασίου».

Ιδού και η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Η σταθερή προσήλωση του νέου Προεδρείου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στην πιστή εφαρμογή του Συντάγματος και η ανυποχώρητη στάση που τήρησε όλο το προηγούμενο διάστημα στο ζήτημα της επιχειρούμενης αύξησης του ορίου ηλικίας, οδήγησαν μερίδα του Τύπου, η οποία έχει συγκεκριμένη στόχευση, να δημοσιεύει εμετικά, ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα. Η ηλεκτρονική σελίδα «Κουτί της Πανδώρας» στο άρθρο «Άγχος και καφεδάκια στη Δικαιοσύνη» με ημερομηνία δημοσίευσης 2 Φεβρουαρίου 2017, είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα κιτρινισμού και βρώμικης δημοσιογραφίας. Απαιτούμε άμεσα την ανάκληση του ψευδούς δημοσιεύματος κατά το μέρος που αναφέρεται στον Πρόεδρο και τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ένωσης, δηλώνοντας κατηγορηματικά την πρόθεσή μας να στραφούμε αστικά και ποινικά σε βάρος των υπεύθυνων της σελίδας. Ίδια τύχη θα έχουν και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

Διαβάστε το δημοσίευμα που ενόχλησε τον Χριστόφορο Σεβαστίδη

Μεγάλη κινητικότητα στο χώρο της Δικαιοσύνης. Και δεν εννοούμε τις συνεδριάσεις των Ενώσεων (παλιών και νέων) ούτε τις διώξεις που ασκούν εισαγγελείς σε μεγαλοσχήμονες, εκδότες και λοιπούς αεριτζήδες. Μιλάμε για κινητικότητα με άγχος και με καφέ, σε διάφορα λόμπι ξενοδοχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, αποπεμφθείς Ισίδωρος Ντογιάκος, συναντήθηκε για καφεδάκι στο Κάραβελ, με εν ενεργεία εισαγγελείς του Αρείου Πάγου. Προφανώς, στα πλαίσια των φιλικών σχέσεων και όχι κάποιας συνωμοσίας, αλίμονο.

Καφεδάκι φαίνεται πως ήπιαν και οι αδελφοί Σεβαστίδη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, τον οποίο κάποτε κατηγορούσαν. Αλλάζουν οι καιροί και κυρίως οι συμμαχίες. Αλλά συμμαχίες για τι; Αυτό νομίζω είναι το ενδιαφέρον το οποίο αγνοούμε.

Καρυστιανού: Πρέπει να παίρνω ηρεμιστικό πριν ακούσω τον Μητσοτάκη να μιλάει για τα Τέμπη (video)

Μαρία Καρυστιάνου 1296x864 1

Καρυστιανού: Πρέπει να παίρνω ηρεμιστικό πριν ακούσω τον Μητσοτάκη να μιλάει για τα Τέμπη (video)

«Για ακόμη μια φορά η συνέντευξη έγινε σε πολύ ασφαλές περιβάλλον, με δημοσιογράφο ένα συγγενικό…

Η απίστευτη αποκάλυψη του Ματίας Αλμέιδα για τη μάχη του με την κατάθλιψη: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω»

5990083

Η απίστευτη αποκάλυψη του Ματίας Αλμέιδα για τη μάχη του με την κατάθλιψη: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Συγκλονίζουν όσα αναφέρει ο Ματίας Αλμέιδα στην αυτοβιογραφία του

Συγκλόνισε ο Δημήτρης Παπανικολάου: «Σχολεία έδιωχναν την κόρη μου λόγω αυτισμού» (video)

παπανικολαου

Συγκλόνισε ο Δημήτρης Παπανικολάου: «Σχολεία έδιωχναν την κόρη μου λόγω αυτισμού» (video)

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης ο πρώην μπασκετμπολίστας προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με την…

Πορτοσάλτε: Επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όχι στον Ζούλα για το «κόψιμο» της λειτουργίας της Μ. Τετάρτης – Η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ (video)

Πορτοσάλτε

Πορτοσάλτε: Επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όχι στον Ζούλα για το «κόψιμο» της λειτουργίας της Μ. Τετάρτης – Η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ (video)

Ο Άρης Πορτοσάλτε προτίμησε να επιτεθεί στους εργαζόμενους της δημόσιας τηλεόρασης και να αφήσει στο…