Newsroom

Newsroom

Mε φθινοπωρινή διάθεση ο καιρός

Ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης

59d9afab1dc524bb5d8b4571

Την Κυριακή στα ανατολικά αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση από τα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στον Θερμαϊκό 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς υψηλότερη.

Στις Σποράδες και την Εύβοια προβλέπονται παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Στη Θεσσαλία, και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές. Βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Aποθεώνει «Ζάρι» και Σάττι το BBC: Αvant-garde ηχητικό κολάζ με τύμπανα, reggaeton και ζουρνά

sati 5 1024x682 1

Aποθεώνει «Ζάρι» και Σάττι το BBC: Αvant-garde ηχητικό κολάζ με τύμπανα, reggaeton και ζουρνά

«Φέτος, υπάρχει μια αναζωογονητική τάση χωρών που χρησιμοποιούν αρχαίες μουσικές παραδόσεις για έμπνευση και Sτην…

Ραγκούσης: «Μακάρι να κάνω εγώ λάθος» – Τα στοιχεία για τις Ευρωεκλογές και το «καμπανάκι»

Ραγκούσης

Ραγκούσης: «Μακάρι να κάνω εγώ λάθος» – Τα στοιχεία για τις Ευρωεκλογές και το «καμπανάκι»

Ο Γιάννης Ραγκούσης με μια μακροσκελή ανάρτηση προειδοποιεί για τις Ευρωεκλογές

Τέμπη – Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα ηχητικά των συνομιλιών πριν και μετά το «νεκρό» 11λεπτο (audio)

ΤΕΜΠΗ Ατυ

Τέμπη – Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα ηχητικά των συνομιλιών πριν και μετά το «νεκρό» 11λεπτο (audio)

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσιεύει το documentonews.gr ακούγεται ο σταθμάρχης της Λάρισας να συνομιλεί με άγνωστο άντρα (όχι…

Με Ζουμπουλία και Ελένη Λουκά… η ελληνική απάντηση στην μάγισσα της Ιρλανδίας – Χαμός στη Eurovision (video)

eurovision μάγισσα

Με Ζουμπουλία και Ελένη Λουκά… η ελληνική απάντηση στην μάγισσα της Ιρλανδίας – Χαμός στη Eurovision (video)

Επικές αντιδράσεις προκάλεσε το τραγούδι της Ιρλανδίας στη Eurovision με τις πεντάλφες και τη «μαγική»…