Η έναρξη της, πραγματοποιήθηκε κατά την 81η ΔΕΘ 2016 με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε μεγάλες επιχειρήσεις να προσφέρουν ως χορηγοί σημαντική βοήθεια σε δυνητικούς και νέους δυναμικούς Start-up επιχειρηματίες, για να αναπτύξουν τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.
Στην Πρωτοβουλία JoinForces του StartUpGreece συμμετέχουν αρχικά επτά μεγάλες επιχειρήσεις-Οργανισμοί, που σε πρώτη φάση θα στηρίξουν πάνω από 100 δυνητικούς και νέους δυναμικούς Start-Up επιχειρηματίες.
Οι χορηγοί θα παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες συμβουλευτικής – καθοδήγησης και άλλες παροχές, μοιράζοντας την πολύτιμη εμπειρία τους και αναβαθμίζοντας το σύνολο του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.
Οι πρώτες μεγάλες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία JoinForces του StartUpGreece είναι:
- Coca–Cola Τρία Έψιλον
- CNN Greece
- Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας
- Όμιλος ΤΙΤΑΝ
- CHIPITA AE
- INTRASOFT
International - Παπαστράτος ΑΒΕΣ
Να σημειωθεί, ότι στην Πρωτοβουλία προστίθενται συνεχώς νέες εταιρείες, όπως η Businesswith, η Masterphone, η ALERTit, η Redcall, η Redware, η IP Consultants, η Stellar Light.
Η Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Θεοδώρα Τζάκρη, ευχαριστεί θερμά τις συμμετέχουσες εταιρείες για τη συνεισφορά τους σε αυτή τη σημαντική Πρωτοβουλία και απευθύνει κάλεσμα σε δυνητικούς και νέους Start-Up επιχειρηματίες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τις χορηγίες.
Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το startupgreece.gov.gr
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια