Newsroom

Newsroom

Με ένα στόμα, μία φωνή ΝΔ και Σόιμπλε: "Οι θεσμοί νοιάζονται για τους Έλληνες, όχι η κυβέρνηση"

Μπορεί το Βερολίνο να ζητά δυσβάσταχτα πλεονάσματα για συνεχόμενα 10 χρόνια μετά το τέλος του προγράμματος και το ΔΝΤ λόγω της αντίθεσής του στις εμμονές του Σόιμπλε να απαιτεί προληπτική ψήφιση μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση, αλλά η ΝΔ πιστεύει πως «οι θεσμοί νοιάζονται για τους Έλληνες».

588b3c261dc5243e1d8b5203

Αυτό υποστήριξε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Κυρανάκης, και για του λόγου το αληθές είπε: «Φυσικά και νοιάζονται (σ.σ. οι θεσμοί για την καθημερινότητα των πολιτών)», προσθέτοντας πως «αυτοί που δεν νοιάζονται είναι το σύστημα που έχει καταλάβει το Μέγαρο Μαξίμου».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, πού και πώς οι εμμονές των πιστωτών (πχ προληπτική μείωση αφορολόγητου) μπορούν να ωφελήσουν τους έλληνες πολίτες, ο κ. Κυρανάκης πέταξε την μπάλα στην κερκίδα, λέγοντας ότι αμφισβητεί την υπεραπόδοση των δημοσιονομικών εσόδων. 

Το καλύτερο απ’ όλα είναι πως ο κ. Κυρανάκης υποστήριξε ότι υπήρχαν κρατικές δαπάνες για την Παιδεία και την Υγεία που δεν έχουν υλοποιηθεί, στηρίζοντας το επιχείρημά του στις προβλέψεις του προϋπολογισμού, τις οποίες όμως δεν παρέθεσε. 

Το οξύμωρο βέβαια είναι πως η ΝΔ επέλεξε να καταψηφίσει το έκτακτο βοήθημα για τους χαμηλοσυνταξιούχους…

Δείτε το βίντεο:


Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη