"Με ανάγκασε να κάνουμε σεξ", καταγγέλλει γυναίκα υπάλληλος για την προϊσταμένη της

Από ένα όχι και τόσο συνηθισμένο σκάνδαλο συγκλονίζεται η Yahoo: γυναίκα υπάλληλος κατάγγειλε πως η προϊσταμένη της την ανάγκασε να…

yahoo 1

Από ένα όχι και τόσο συνηθισμένο σκάνδαλο συγκλονίζεται η Yahoo: γυναίκα υπάλληλος κατάγγειλε πως η προϊσταμένη της την ανάγκασε να κάνουν σεξ. 

Το θύμα, η μηχανικός Ναν Σι (δεξιά στη φωτό), υπόβαλε μήνυση στην οποία ισχυρίζεται πως η διευθύντρια κινητής τηλεφωνίας Μαρία Ζανγκ την ανάγκασε να κάνουν σεξ και στη συνέχεια την τιμώρησε δίνοντας δυσμενείς αναφορές για τις εργασιακές επιδόσεις της, όταν προσπάθησε να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία.

Σημειώνεται, εξάλλου, πως όταν η Σι ανέφερε το περιστατικό στη Yahoo, η εταιρεία της έδωσε άδεια άνευ αποδοχών και τελικά την απέλυσε, σύμφωνα με τη μήνυση. Η Ζανγκ δήλωσε στην ενάγουσα πως θα είχε ένα λαμπρό μέλλον στη Yahoo αν υπέκυπτε στην ερωτική πολιορκία της. Επίσης της δήλωσε ότι θα χάσει τα πάντα, τη δουλειά της, τις μετοχές της και το μέλλον της, αν δεν έκανε αυτό που της ζητούσε με τόση “ευγένεια”.

Οπως καταγγέλλει η Σι, η Ζανγκ απαίτησε από εκείνη να μετακομίσει στις εγκαταστάσεις της Yahoo, στην Καλιφόρνια και σύντομα εκείνη εγκαταστάθηκε μαζί της. Η εταιρεία, πάντως, βρίσκεται στο πλευρό της Ζανγκ, υποστηρίζοντας πως «θα δώσει μάχη για να καθαρίσει το όνομά της».

 

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως