Με αγάπη… η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε την ευθύνη να διαμορφώσει τις λίστες

Τι απαντάει στις καταγγελίες στελεχών της «Πλεύσης» για τις λίστες των εκλογών επικεφαλής του κόμματος

593e8dbc1dc524b9558b45cd

Τη δική της απάντηση στις καταγγελίες στελεχών της «Πλεύσης Ελευθερίας» για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου όσον αφορά στο πώς καταρτίσθηκαν οι λίστες των υποψηφίων έδωσε η επικεφαλής του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό One Channel, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και είπε πως «ο αρχηγός είναι ο προπονητής της ομάδας, μπορεί κάποιους να τους αφήσει στον πάγκο…».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπενθύμισε αρχικά ότι εκείνη άφησε την τρίτη τη τάξει πολιτειακή θέση χωρίς κανένα πρόβλημα. Κατά συνέπεια, επιχειρηματολόγησε, «δεν μπορώ να συμμερισθώ μια αγάπη για τις θέσεις, που δεν έχουμε καν. Ουδείς έχει το δικαίωμα να έχει μια τέτοια προσδοκία». Ακόμα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανέλαβε ότι η Πλεύση Ελευθερίας δεν περιορίζεται στην Αριστερά. Αντιθέτως, απευθύνεται σε όλη την κοινωνία, προσέθεσε. Είναι, εν τέλει, «το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα, δεν είναι καν κόμμα, είναι κίνημα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, η ίδια υπενθύμισε ότι εκείνη άφησε την τρίτη τη τάξει πολιτειακή θέση (σ.σ. Πρόεδρος της Βουλής) χωρίς κανένα πρόβλημα. Κατά συνέπεια, όπως επιχειρηματολόγησε, «δεν μπορώ να συμμερισθώ μια αγάπη για τις θέσεις, που δεν έχουμε καν και ουδείς έχει το δικαίωμα να έχει μια τέτοια προσδοκία».

Όσον αφορά τις σχέσεις της με τους προέδρους των δύο μεγαλυτέρων κόμματων, η ίδια απάντησε: «Με τον κ. Τσίπρα δεν μιλώ, με τον κ. Μητσοτάκη έχουμε τυπικές σχέσεις». Και, κλείνοντας, υποσχέθηκε πως «από 26 Ιουνίου θα χτίσουμε τη χώρα αλλιώς».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη