Newsroom

Newsroom

Mαζιώτης: Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται

 Λίγο πριν από τις 15.30, ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την απολογία  του κρατούμενου Νίκου Μαζιώτη στο  νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού…

2056365

 Λίγο πριν από τις 15.30, ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την απολογία  του κρατούμενου Νίκου Μαζιώτη στο  νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού στην οποία δεν προσέφερε τίποτε καθώς φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό: «Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται. Παλεύουν για την ανατροπή του συστήματος εκμετάλλευσης και άλλοι θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι στη θέση μου. Συντελείται μία κοινωνική γενοκτονία που είναι μοναδική στην ιστορία της χώρας».

Σε δήλωσή του ο συνήγορός του Σπύρος Φυτράκης υποστήριξε ότι ο Νίκος Μαζιώτης περιορίστηκε σε μια πολιτική δήλωση και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, ενώ τόνισε πως θα αποκατασταθεί το θέμα των τηλεφωνικών επικοινωνιών του και του προαυλισμού του.

Το Σάββατο πήγε στον Ευαγγελισμό ο 27ος τακτικός ανακριτής, αλλά ο συνήγορος υπεράσπισης του Ν.Μαζιώτη ζήτησε και έλαβε προθεσμία ώς τη Δευτέρα για να απολογηθεί ο εντολέας του. Υπενθυμίζεται πως είχε τηρήσει αρνητική στάση ενώ στο ερώτημα ποιο είναι το επάγγελμα του είχε πει «επαναστάτης».

Eντωμεταξύ στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται διάφορα σημεία στον Άγιο Νικόλαο, καθώς εξετάζεται η μαρτυρία καταστηματάρχη ο οποίος είπε ότι πριν 12 ημέρες είχε δει τον Ν.Μαζιωτη κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως