Ματίνα Παγώνη: Το σχόλιο για τον καρκίνο της Μίντλεντον – «Την ίδια μέσα της δεν τη βοηθάει αυτό» (video)

Για το πώς αντιμετωπίζει την περιπέτεια υγείας της η Κέιτ Μίντλεντον μίλησε η Ματίνα Παγώνη

profile player 960x540 23

Καλεσμένη στην κάμερα του ΣΚΑΪ ήταν σήμερα το πρωί η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλεντον παραδέχθηκε δημόσια ότι πάσχει από καρκίνο.

Η Ματίνα Παγώνη επισήμανε ότι η βασίλισσα της Ουαλίας θα κάνει καιρό να το αποδεχθεί αυτό και παρά το ότι βγήκε και το είπε, μέσα της δεν τη βοηθάει καθόλου αυτό, τονίζοντας ότι οι ασθενείς με καρκίνο περνάνε μερικές πολύ δύσκολες περιόδους μέχρι να το αποδεχθούν.

Πιο αναλυτικά είπε: «Από τη στιγμή που μπήκε σε ένα ογκολογικό νοσοκομείο, εκεί δόθηκε το πρώτο σήμα ότι τα πράγματα δεν ήταν απλά. Όταν μπαίνεις σε ένα ογκολογικό νοσοκομείο, μπαίνεις για κάτι σοβαρό. Οι ογκολογικοί ασθενείς, είτε είσαι πριγκίπισσα είτε όχι, έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα.

Χρειάζονται τον χρόνο τους για να το αποδεχθούν. Επειδή έχει αυτή τη θέση και είναι τόσο αγαπητή στον κόσμο, σωστά έπραξε και βγήκε να πει τι συμβαίνει. Την ίδια μέσα της όμως δεν τη βοηθάει. Οι στιγμές αυτές είναι πολύ δύσκολες για αυτούς τους ασθενείς.

Το βιώνουν μόνοι τους. Όλοι ξέρουμε πώς προχωράει αυτή η ιστορία, βεβαίως όλοι ελπίζουν σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι πολύ δύσκολες ιστορίες».

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.