Μάθιου Πέρι: Τι έδειξαν οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις

Ποιος ήταν ο λόγος για να διενεργηθούν τοξικολογικές εξετάσεις στον γνωστό ηθοποιό

μαθιου περι

Η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι το περασμένο Σάββατο σκόρπισε θλίψη σε όλον τον κόσμο, καθώς ο ηθοποιός σύνδεσε το όνομα του με τη μεγάλη επιτυχία «Φιλαράκια» που μεγάλωσε πολλές γενιές φανατικών τηλεθεατών.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του ως Τσάντλερ Μπινγκ στη σειρά «Φιλαράκια», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών.

Τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα πολλών fan και φίλων του Μάθιου Πέρι οι οποίοι εξέφραζαν τη θλίψη τους, τη στιγμή που η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια του θανάτου του, καθώς ο Πέρι ουκ ολίγες φορές είχε μιλήσει ανοιχτά για τις εξαρτήσεις και τους εθισμούς του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, οι Αρχές έκαναν μια σειρά από τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να δουν αν υπήρχε στον οργανισμό του φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη.

Όπως προκύπτει από πηγές της αστυνομίας τα πρώτα τεστ βγήκαν αρνητικά, παρ’ όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν πιο αναλυτικές τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του προήλθες από άλλες παράνομες ουσίες ή από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Ωστόσο για να υπάρξει μια σαφής εικόνα και να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων θα χρειαστούν περίπου 4 με 6 μήνες.

Σύμφωνα με το TMZ τα φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι του Πέρι ήταν όλα συνταγογραφημένα στον ηθοποιό για τις διάφορες ασθένειές του και αποθηκευμένα σε κατάλληλα μπουκάλια.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…