Μαθήματα ήθους από την Πακιστανική κοινότητα για το Σύνταγμα απέναντι στις ακροδεξιές κορώνες Γεωργιάδη

Μετά τις ακροδεξιές κορώνες του Γεωργιάδη που δεν είδε συνωστισμό στη φιέστα του Μπακογιάννη για τα εγκαίνια του σιντριβανιού, η Πακιστανική Κοινότητα παρέδωσε μαθήματα ήθους και κοινωνικής ευαισθησίας. 

4995254

Την ακροδεξιά οργή του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε το γεγονός ότι ορισμένοι άνθρωποι πακιστανικής καταγωγής μαζεύτηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου. Όπως δήλωσε ο ίδιος σε πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, αμέσως μόλις αντιλήφθηκε το συνωστισμό πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και απαίτησε να γίνει έλεγχος.

Βέβαια, ο ίδιος δεν έδειξε να ενοχλείτε όταν η φιέστα του κ. Μπακογιάννη με αφορμή τα εγκαίνια του συντριβανιού στην Ομόνοια είχε προκαλέσει έναν πρωτοφανές συνωστισμό. Όπως επίσης, ο ίδιος φαίνεται να αγνοεί το γεγονός φέτος δεν ίσχυαν μέτρα που να απαγορεύουν τις συναθροίσεις σε δημόσιους χώρους.  

Μαθήματα ήθους από την Πακιστανική κοινότητα

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση επιλέγει για ακόμα μια φορά να καλλιεργήσει αντανακλαστικά κοινωνικού αυτοματισμού, στοχοποιώντας μια μεταναστευτική ομάδα ως υπαίτια για την διασπορά του κορονοϊού, η ίδια η Πακιστανική κοινότητα δεν διστάζει να πει όσα θα όφειλε να πει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πακιστανικός Σύλλογος επιστολή του στο ΠΡΟΠΟ και στον κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, δίνει εξηγήσεις για τις σκηνές που καταγράφηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα.

Στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Syed Mohammad Jamil, η συγκέντρωση χαρακτηρίζεται «αυθόρμητη και όχι οργανωμένη».

Επιπλέον, οι ίδιοι αναγνωρίζοντας την λανθασμένη συμπεριφορά ορισμένων συμπολιτών τους, δηλώνουν πως: «Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν ειρηνικά. Θα θέλαμε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους», αναφέρεται στην επιστολή».

Την ίδια στιγμή λοιπόν που η Πακιστανική κοινότητα αναγνωρίζει μια λάθος στάση και συμπεριφορά απέναντι στη Δημόσια Υγεία, η κυβέρνηση μένει και πάλι χωρίς σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας να κυνηγάει υποψήφια «θύματα» για να τους καταλογίσει την ευθύνη.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη