Μας «συγκίνησε» ο Καλλιάνος: Είμαι βουλευτής της ΝΔ, όχι μετεωρολόγος της κυβέρνησης

Η δημόσια «απολογία» του Γιάννη Καλλιάνου στον Ευαγγελάτο

Screenshot 4 5

Για να φτάσει ο Γιάννης Καλλιάνος να πάρει αποστάσεις από την κυβέρνηση μετά το φιάσκο της «Ελπίδας», τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα για το επιτελείο Μητσοτάκη.

Μάλιστα ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και προχώρησε σε μια μίνι δημόσια «απολογία», ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι «μετεωρολόγος της κυβέρνησης». Σαν να λέει δηλαδή… «παιδιά τους κυβερνώντας βρίστε, όχι εμένα που τυγχάνει να είμαι και κυβερνητικός βουλευτής και μετεωρολόγος».

«Εδώ θέλω να πω και κάτι τελευταίο εάν μου το επιτρέπεις. Είμαι μετεωρολόγος. Είμαι και βουλευτής. Ότι είμαι μετεωρολόγος δεν σημαίνει ότι είμαι και μετεωρολόγος της κυβέρνησης. Αυτό θέλω να το καταλάβει ο κόσμος.

Επειδή πολλοί με ρωτάνε και μου λένε, δεν είχες ενημερώσει. Εγώ δεν είμαι ο αρμόδιος για να ενημερώνω την κυβέρνηση», σημείωσε ο Γιάννης Καλλιάνος και συμπλήρωσε:

«Ούτε βρέθηκα σε αυτή την αίθουσα σύσκεψης, που η μετεωρολογική υπηρεσία ενημέρωσε την Πολιτική Προστασία. Άρα δεν μπορώ να ξέρω τι ειπώθηκε εκεί μέσα. Εγώ σου λέω από την δική μου την πλευρά ως μετεωρολόγος του Mega που έχω την τιμή να είμαι και μαζί που συνεργαζόμαστε για να ενημερώνουμε τον κόσμο σωστά».

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως