Μαρκουλάκης: Ήταν άδικο να στοχοποιούμαι λόγω της φιλίας μου με τον Λιγνάδη (Video)

«Νιώθεις σαν να έχεις βγει γυμνός στην πλατεία Συντάγματος, είσαι απροστάτευτος και γύρω γύρω είναι 500 άτομα που σε βρίζουν».

μαρκουλακης

Καλεσμένος στην εκπομπή  «Τετ α Τετ», βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλώντας μεταξύ άλλων για τα social media και εκφράζοντας το παράπονό του για την περίοδο που στοχοποιήθηκε λόγω της φιλίας του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αρχικά, είπε: «Παίζω λιγότερο γιατί μου αρέσει πολύ να φτιάχνω παραστάσεις, αλλά και γιατί δεν έχω απωθημένα ρόλους. Είχα να κάνω 15 χρόνια τηλεόραση, με δυο μικρά διαλείμματα. Όταν είδα ότι αυτό έχει να πει κάτι, ο Γιατρός, είπα το ναι. Έβλεπα μετά μανίας τον Dr House. Είχαμε διαφωνία με τον Θοδωρή Αθερίδη ποιος από τους δυο μας είναι ο Dr House. Πιστεύω ότι βγαίνω λίγο απόμακρος και κρατημένος. Τώρα που μεγάλωσα νομίζω βγαίνω πιο συμπαθητικός. Θα έκανα με μεγάλη χαρά τον “Αδύναμο Κρίκο”».

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στο «Λόγω Τιμής» και τις αλλαγές από τότε μέχρι σήμερα στην τηλεόραση.

«Σήμερα μια μεγάλη επιτυχία είναι στο 20%. Οι παλιές είναι τουλάχιστον διπλάσιο. Τώρα υπάρχουν τόσα πράγματα να δεις, άρα ένα προϊόν δύσκολα μπορεί να βρει τη θέση του και να δημιουργήσει μια ιστορία. Από την άλλη, αυτή η προσφορά, δημιουργεί μεγαλύτερη ανάγκη σε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Έτυχε να μην κάνω 15 χρόνια στην τηλεόραση. Δεν είχα ούτε χρόνο, ούτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν μου προτάθηκε ποτέ τίποτα ενδιαφέρον. Η πρόταση για τον “Γιατρό” ήρθε πλαγίως. Οι άνθρωποι διστάζουν να μου κάνουν προτάσεις, εγώ είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος να μου κάνεις πρόταση» είπε και πρόσθεσε:

Το “Λόγω Τιμής” είχα προβλέψει ότι δεν θα πάει καλά. Είχα πει ότι είμαι μέσα, αλλά υπάρχει ένα θέμα, όποιος έχει δει το πρώτο, περιμένει να του δώσουμε πίσω τα νιάτα του, αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε. Δεν μπορούσε τις προσδοκίες που έθετε να τις φέρει σε πέρας».

Συμπλήρωσε ακόμη, ότι: «Στον Γιατρό φοβόμουν, ξέροντας ότι τα προγράμματα στα κανάλια θα ήταν πολύ ανταγωνιστικά και όχι με πολλά μεγάλα ονόματα. Ήταν πολύ δύσκολη η σειρά, ο Γιατρός, για να πραγματοποιηθεί, από όλες τις πλευρές. Αφιερώθηκα απόλυτα σε αυτό, όπως έχω κάνει σε λίγα πράγματα. Είχα ανησυχία αν θα μπορέσει να πάει κάτι που είναι τόσο διαφορετικό. Όταν είδα το ιταλικό είπα ναι τη σειρά αυτή θέλω να την κάνω».

Όσο για την περίοδο που δέχτηκε να παρουσιάσει το «Survivor», ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είπε: «Είπα αμέσως ναι για το Survivor. Ήταν το 2006, εγώ είχα έναν γιο ενός, ήμουν παντρεμένος και δούλευα στο θέατρο συνεχώς καμιά 20ετία. Δούλευα τόσο στο θέατρο που δεν έκανε τίποτα, δεν είχα πει καμία άλλη χώρα και κάπως έτσι είπα το ναι. Λέω “τι; Να πάω 40 μέρες στον Παναμά; Φύγαμε!”. Δεν το περίμεναν. Θα φροντίσω να κάνω ένα ριάλιτι που δεν έχει τρασίλα, αν έχει δεν θα το κάνω. Τίποτα δεν είναι στο χέρι σου, αλλά γι αυτό έχεις κάποια αίσθηση πριν το κάνεις».

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για όσα αντιμετώπισε λόγω της φιλίας με τον Δημήτρη Λιγνάδη, που είχε συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή, είπε:

«Αποσύρθηκα από τα social media τον Ιανουάριο του 2021. Δεν υπήρξε κόστος όσον αφορά τα εισιτήρια, τον κόσμο στο θέατρο και όλα αυτά. Το να κάνεις θέατρο στην Αθήνα σε μια επιτυχημένη παράσταση σημαίνει περίπου στους 60.000 χιλιάδες θεατές. Τόσους θεατές μπορείς να βρεις ακόμα και αν υπάρχουν άλλοι 60.000 χιλιάδες άνθρωποι που σε αντιπαθούν. Μου έκανε εντύπωση ο βαθμός της εχθροπάθειας και της μισαλλοδοξίας που μπορεί να γεννηθεί στο πλήθος για λόγους οι οποίοι είναι άσχετοι με τα πρόσωπα».

«Με απογοήτευσε ο χειρισμός από άτομα που γνώριζα, γιατί από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, δεν περιμένεις κάτι. Ήταν άδικο να στοχοποιούμαι λόγω της φιλίας μου με αυτόν τον άνθρωπο. Το θέατρο και η λογοτεχνία μας έχουν μιλήσει πολλές φορές για όλα αυτά, αλλά εδώ έχει πάλι να κάνει με το ότι δεν είμαστε λογικοί άνθρωποι. Όταν μπαίνεις στα κοινωνικά δίκτυα και βλέπεις να σου επιτίθενται άνθρωποι με ανώνυμα προφίλ με ένα πάρα πολύ έντονο τρόπο και όχι για δικό σου θέμα, σου επιτίθενται χωρίς λόγο γιατί θεωρούν ότι τους φταις. Εκείνη την ώρα νιώθεις σαν να έχεις βγει γυμνός στην πλατεία Συντάγματος, γιατί είσαι απροστάτευτος και γύρω γύρω είναι 500 άτομα που σε βρίζουν. Αυτή είναι μια λανθασμένη εικόνα, εσύ είσαι στο σπίτι σου και όλοι οι άλλοι είναι κάποιοι άγνωστοι άνθρωποι που βρίσκονται και αυτοί μέσα στη μοναξιά τους δικού τους σπιτιού, απομονωμένοι. Μόλις το πάρεις απόφαση και ηρεμήσεις και δεις ότι όλο αυτό δεν είναι πραγματικό λες “είναι δυνατόν;”. Που είναι όλοι αυτοί που μου εύχονταν καρκίνο; Δεν τους βλέπεις πουθενά, βλέπεις παντού χαμογελαστούς ανθρώπους που σε χαιρετάνε», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Δείτε το βίντεο:

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

2383711

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

«Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο…