Μαρκόπουλος: «Δεν είπα ότι το διασκεδάζω» – Το βίντεο της Ευδοκίας που φανερώνει το ψέμα

Η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα από το δυστύχημα των Τεμπών, δείχνει τι πραγματικά είπε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος 1

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, έχει προκαλέσει είναι η αλήθεια αρκετές φορές με τις ατάκες του στην εξεταστική, προκαλώντας οργή αλλά και αποτροπιασμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο «γαλάζιος» βουλευτής σε αντιδικία που είχε με μέλη της Επιτροπής δήλωσε ότι «όταν είναι τόσες ημέρες στην Επιτροπή η κα Πέρκα, τι να κάνω άλλο; Το διασκεδάζω».

Μετά τις αντιδράσεις όμως βγήκε σήμερα (15/02) στον ΣΚΑΙ προκειμένου να πείσει πως δεν είπε κάτι τέτοιο και πως δεν έγινε κατανοητό αυτό που ήθελε να πει, αναφέροντας ότι:

«Σκοτώνοντας και δολοφονώντας τον χαρακτήρα μου με ψεύδη έλεγαν επί πέντε μέρες ότι γύρισα και είπα ότι διασκεδάζω στην εξεταστική επιτροπή», με τον Δημήτρη Οικονόμου να τον ρωτάει τι είπε και να απαντά:

«Προφανώς δεν είπα αυτό, είναι δυνατόν να μπει αυτό στη συζήτηση, απλά γύρισε η κα Πέρκα και μου είπε γιατί ρωτάω συνέχεια και γυρίζω και της λέω ναι κυρία Πέρκα νομίζετε ότι εγώ διασκεδάζω στην επιτροπή».

Η αλήθεια είναι πάντως πως μάλλον στην προσπάθεια του να πείσει πως εννοούσε κάτι άλλο, κάπου το έχασε και η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα από το δυστύχημα των Τεμπών, με βίντεο που ανάρτησε στο Τwitter φανέρωσε τα ψέματα του Δημήτρη Μαρκόπουλου.

Μάλιστα η ίδια έγραψε «Προς αποκατάσταση της αλήθειας, μοιραστείτε το βίντεο γιατί έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια. Μόνος του δολοφονεί τον χαρακτήρα του, καθώς δολοφονεί την αλήθεια».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από αυτό είχε προηγηθεί ένα ακόμη αισχρό σχόλιο του: «Να κάνουμε και λίγο χιούμορ…Η Επιτροπή μας είναι και κάπως γουρλίδικη! Δύο πολύ καλοί και άξιοι συνάδελφοι μας, ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και η κ. Ιωάννα Λυτρίβη, υπουργοποιήθηκαν», για το οποίο αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Ειδήσεις σήμερα:

Δούκας: Oργή κατά Μπακογιάννη για γήπεδο Παναθηναϊκού και Βοτανικό – Τα 8 ερωτήματα (video)

Λίνα Κλείτου: Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι της δημοσιογράφου – «Έγινε για τρίχες» (video)

Χρήστος Λούλης για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Σε τέτοιους ανθρώπους θα έδινα πιο εύκολα να μεγαλώσουν ένα παιδί» (video)

Τραγωδία στη Δράμα: Έκρηξη σε λατομείο – Νεκρός ένας 62χρονος

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…