Μαρκόπουλο: Τι δείχνουν τα στοιχεία για το τροχαίο με τον νεκρό 27χρονο – Σε κρίσιμη κατάσταση η 23χρονη συνοδηγός

Το τροχαίο έγινε το βράδυ της Δευτέρας και κόστισε τη ζωή στον 27χρονο οδηγό

Μαρκόπουλο

Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό έγινε αυτή τη φορά στο Μαρκόπουλο, με έναν 27χρονο οδηγό να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο που μέχρι στιγμής έχει γίνει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ η 23χρονη συνοδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο 27χρονος οδηγός του οχήματος και η 23χρονη συνοδηγός του κινούνταν, το βράδυ της Δευτέρας, με το ΙΧ του πρώτου στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, όταν για άγνωστο λόγο το όχημά τους βγήκε από την πορεία του προς τη δεξιά πλευρά του δρόμου, προσέκρουσε αρχικά σε στάση λεωφορείου και στη συνέχεια έπεσε σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ, ενώ κατέληξε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Στο σημείο του τροχαίου έφτασε η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τα δύο άτομα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και τη γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε και τους δύο νεαρούς στο νοσοκομείο ΚΑΤ, με τον 27χρονο άνδρα να υποκύπτει στα τραύματά του, ενώ η 23χρονη νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση του Β’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ για τον 27χρονο παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…