Newsroom

Newsroom

Μάριος Παπαγεωργίου: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε σπηλιά – Σε εξέλιξη έρευνες των αρχών

Μια σπηλαιολογική ομάδα κατά τη διάρκεια εξόρμησής της, εντόπισε οστά και κρανίο σε σπηλαιοβάραθρο στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας σε υψόμετρο 650 μέτρων

4408761 1024x683 1

Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν πριν λίγες ημέρες σε μία σπηλιά στα Δερβανοχώρια, την περιοχή που είχε μπει στο «μικροσκόπιο» της έρευνας, μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Δέκα χρόνια μετά την αποτρόπαιη δολοφονία του 26χρονου, το θρίλερ της ανεύρεσης της σορού του βρίσκεται σε εξέλιξη και τα πρόσφατα ευρήματα πιθανώς να σημαίνουν και το τέλος των αναζητήσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» μια σπηλαιολογική ομάδα κατά τη διάρκεια εξόρμησής της, εντόπισε οστά και κρανίο σε σπηλαιοβάραθρο στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας σε υψόμετρο 650 μέτρων και σε βάθος τουλάχιστον 50 μέτρων, ενώ πιο δίπλα υπήρχε και μια χειροβομβίδα.

Σημειώνεται πως στο σημείο είχαν πραγματοποιηθεί αρκετές έρευνες καθώς υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις ότι στην περιοχή ενδεχομένως οι απαγωγείς του Μάριου Παπαγεωργίου να επιχείρησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη της δολοφονίας θάβοντας ή καίγοντας την σορό του.

Υπενθυμίζεται ότι βασικός ύποπτος για την υπόθεση του 26χρονου ήταν ένας οικογενειακός φίλος ηλικίας 72 ετών, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό και επιπλέον 20 έτη για ανθρωποκτονία, αρπαγή από κοινού, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και σύσταση συμμορίας.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου είχε απαχθεί από το Παλαιό Φάληρο τον Αύγουστο του 2012 και στη συνέχεια δολοφονήθηκε.

Η έκθεση του καναδού ερευνητή, που συντάχθηκε έπειτα από αίτημα της οικογένειας, φαίνεται να κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πτώμα του μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη και οι δράστες εξαφάνισαν κάθε ίχνος του.

Τραγωδία στην Τουρκία: Οκτώ νεκροί και ένδεκα τραυματίες μετά από σύγκρουση μπετονιέρας με λεωφορείο

toyrkia

Τραγωδία στην Τουρκία: Οκτώ νεκροί και ένδεκα τραυματίες μετά από σύγκρουση μπετονιέρας με λεωφορείο

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα (6/07) στην περιοχή Γκαζιαντέπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…