Μάριος Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι με όρους οι δύο συλληφθέντες

Aρνήθηκαν την οποιαδήποτε εμπλοκή στην αρπαγή και δολοφονία του νεαρού φοιτητή, η σορός του οποίου δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

μαριος

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι για εμπλοκή τους στην υπόθεση της αρπαγής και δολοφονίας του 26χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2102.

Ειδικότερα, στους δύο που συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες μετά από ένταλμα των δικαστικών Αρχών, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και της υποχρέωσης εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αρπαγής κατά συναυτουργία σε βάρος του 26χρονου, που τους απαγγέλθηκαν στο πλαίσιο της νέας έρευνας για την αρπαγή και τη δολοφονία του, που ξεκίνησε με εντολή του Μικτού Ορκωτού Εφετείου μετά την καταδίκη σε δεύτερο βαθμό των βασικών κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή τους στην υπόθεση, η σορός του οποίου δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα. Προηγήθηκε η απόρριψη των ενστάσεών τους, για ακυρότητα της διαδικασίας, από το αρμόδιο Συμβούλιο.

Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών

Η εν εξελίξει δικαστική έρευνα αφορά πρόσωπα που φαίνεται να ενεπλάκησαν στην υπόθεση του 26χρονου και ξεκίνησε με εντολή του Μικτού Ορκωτού Εφετείου. Αφορά δε, κυρίως εννέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και η οικογένεια του θεωρούμενου ως εγκέφαλου του εγκληματικού σχεδίου, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον πολυετή κάθειρξη σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο έδωσε εντολή, συγκεκριμένα, να ερευνηθεί ο ρόλος των δύο γιων του εγκέφαλου, της συζύγου του, η οποία έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή και πλέον είναι κατηγορούμενη και για συνέργεια σε ανθρωποκτονία, άλλων τεσσάρων προσώπων που φέρεται να έχουν εμπλακεί στο έγκλημα καθώς και των δύο κατηγορούμενων που συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες και σήμερα απολογήθηκαν.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να απολογηθούν και οι δύο γιοι του καταδικασμένου εγκεφάλου, ένας εν ενεργεία και ένας εν αποστρατεία, αστυνομικοί, για τις ίδιες κατηγορίες με τους κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα βάση των ενταλμάτων σύλληψης.

Οι Προτάσεις μας

Η Ρωσία επιχειρεί να μπλοκάρει το WhatsApp: «Σπρώχνει» τους χρήστες σε ελεγχόμενη εφαρμογή

WhatsApp

Η Ρωσία επιχειρεί να μπλοκάρει το WhatsApp: «Σπρώχνει» τους χρήστες σε ελεγχόμενη εφαρμογή

“Η ρωσική κυβέρνηση προσπάθησε να μπλοκάρει εντελώς το WhatsApp προκειμένου να ωθήσει τους ανθρώπους προς…

Προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι, καθίζηση στο Πολύγωνο

kakokairia 2

Προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι, καθίζηση στο Πολύγωνο

Τα προβλήματα στο Πολύγωνο προκλήθηκαν λόγω κακοτεχνιών - Η πρόγνωση για σήμερα

Σχετικά με ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρία – αποκάλυψη για Βιολάντα: Γνώριζαν για το προπάνιο από τον Ιούνιο του 2025

violanta

Μαρτυρία – αποκάλυψη για Βιολάντα: Γνώριζαν για το προπάνιο από τον Ιούνιο του 2025

Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι του εργοστασίου φέρεται να είχαν ενημερωθεί από το καλοκαίρι για το σοβαρό…

Αγρότες: Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Παρασκευή – Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ

agrotes

Αγρότες: Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Παρασκευή – Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ

Οι αγρότες έχουν προγραμματίσει διαδήλωση στο Σύνταγμα στις 16.00 το μεσημέρι

Θρίλερ στην Ελαφόνησο: Θαλαμηγός διαλύθηκε στα βράχια και ψαράδες έσωσαν τους επιβάτες

elafonisos

Θρίλερ στην Ελαφόνησο: Θαλαμηγός διαλύθηκε στα βράχια και ψαράδες έσωσαν τους επιβάτες

Η θαλαμηγός είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από την Τυνησία με προορισμό τον Πειραιά, ωστόσο…