Μαρινάκης στα χνάρια του Άδωνι για Ρούσσο: «Δήμαρχος που υπερασπίζεται την Παλαιστίνη είναι ανίκανος να διαχειριστεί χρήματα»

«Άρα υπάρχει πολιτικό μήνυμα για της εκλογές τις Κυριακής» λέει ο Μαρινάκης, συνεχίζοντας τους κυβερνητικούς εκβιασμούς λίγο πριν τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

5921444

Λίγες μέρες μετά τις αδιανόητες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη -όπου χωρίς ντροπή- εκβίασε τους πολίτες του Χαλανδρίου να μην επανεκλέξουν τον Σίμο Ρούσσο…γιατί θα χάσουν το νέο ΕΣΠΑ, ο Παύλος Μαρινάκης ακολουθώντας το παράδειγμα του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πήγε ένα βήμα παραπέρα τις κυβερνητικές πρακτικές εκβιασμού, εμπλέκοντας αυτή τη φορά…ακόμη και τον πόλεμο Ισραήλ-Παλαιστίνης.

Διαβάστε επίσης: Νέος ωμός εκβιασμός Άδωνη στον Σίμο Ρούσσο: Θα του κάνουμε τη ζωή δύσκολη αν εκλεγεί στο Χαλάνδρι (video)

Κυβερνητικοί εκβιασμοί λίγο πριν τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

«Αν στο Χαλάνδρι ψηφίσετε Ρούσσο, θα χάσετε το νέο ΕΣΠΑ»

Υπενθυμίζεται πως ο Άδωνις την Τετάρτη (11/10) επιχείρησε με τον πιο χυδαίο τρόπο να βάλει φρένο στην επανεκλογή του Σίμου Ρούσσου στο Χαλάνδρι, ο οποίος παραλίγο να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή, αφού συγκέντρωσε 42,84%.

«Όσοι δήμαρχοι υπερασπίζονται την Παλαιστίνη δε μπορούν να διαχειριστούν χρήματα – Άρα υπάρχει πολιτικό μήνυμα για της εκλογές τις Κυριακής»

Σε συνέχεια της τακτικής αυτή που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης δήλωσε στον τηλεοπτικό αέρα πως δήμαρχος που υπερασπίζεται την Παλαιστίνη, είναι ανίκανος να διαχειριστεί τα χρήματα που «σπρώχνονται» στην τοπική αυτοδιοίκηση, συμπληρώνοντας πως «σίγουρα θεωρώ ότι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μια φιλελεύθερη ιδεολογία και είναι πολύ πιο κοντά στον χώρο μας, μπορούν αυτά τα χρήματα να τα χρησιμοποιήσουν καλύτερα».

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, επιχείρησε να παραπληροφορήσει τους πολίτες και να προβάλει ως ασφαλή λύση την εκλογή φιλελεύθερων δημάρχων με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν υπάρχουν δικοί μας και μη δικοί μας δήμαρχοι, όμως θα σας πω ότι όταν βλέπω έναν δήμαρχο να αναφέρεται στην Παλαιστίνη και έχουμε αυτή τη θηριωδία, την κτηνωδία στο Ισραήλ, σίγουρα αμφιβάλλω αν όλα αυτά τα λεφτά που σπρώχνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση, σίγουρα θεωρώ ότι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μια φιλελεύθερη ιδεολογία και είναι πολύ πιο κοντά στον χώρο μας, μπορούν αυτά τα χρήματα να τα χρησιμοποιήσουν καλύτερα» δήλωσε.

Τη συνέντευξή του «έκλεισε» λέγοντας: «Άρα υπάρχει πολιτικό μήνυμα για της εκλογές τις Κυριακής».

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες νωρίτερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λ. Αυγενάκης, πραγματοποίησε αντίστοιχη απόπειρα εκβιασμού των κατοίκων της Θεσσαλίας με σκοπό την επανεκλογή του Αγοραστού για Περιφερειάρχη τονίζοντας πως «το αποτέλεσμα της κάλπης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταχύτητα και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, που εξαγγγείλαμε».

Οι δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη στο 16:32:

 

Αμβρόσιος: Σκληρή επίθεση σε Ιερώνυμο για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Με ποιο δικαίωμα Μακαριώτατε διαπράττετε αυτό το ηθικό έγκλημα;»

6210363

Αμβρόσιος: Σκληρή επίθεση σε Ιερώνυμο για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Με ποιο δικαίωμα Μακαριώτατε διαπράττετε αυτό το ηθικό έγκλημα;»

Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, κατηγορεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ότι αμνηστεύει τους «καταφρονητές των νόμων…

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Πιτσιρικάς

Επικός πιτσιρικάς ξενέρωσε στο λιμάνι του Πειραιά: «Μόλις κατάλαβα ότι σε μια εβδομάδα αρχίζει το σχολείο» (video)

Ο μικρός ταξίδευε για τη Σύρο από τον Πειραιά αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν…

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

ΕΡΤ

Χριστίνα Βίδου: Λύγισε με όσα είπε η καλεσμένη της – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες σαν εμένα» (video)

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ υποδέχθηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» την μητέρα του αδικοχαμένου στην άσφαλτο, Αδαμάντιου…