Νέο «μαργαριτάρι» Μπογδάνου: Ο αστυνομικός είναι μπουζούκι και ο ΣΥΡΙΖΑ… 17 Νοέμβρη

Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα, ο αστυνομικός είναι μπουζούκι. Με αυτή τη «προχωρημένη» σκέψη που ξεπερνά τα όρια της υπεραπλούστευσης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολιάζει το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία.

mpogdanos

Ένα ακόμα λιθαράκι στη μακρά λίστα με τα παραδείγματα γκεμπελισμού που έχουν προκύψει από την «προχωρημένη» του σκέψη, έβαλε σήμερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο βουλευτής της ΝΔ έσπευσε να σχολιάσει το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, παρομοιάζοντάς το με το σήμα της 17 Νοέμβρη αλλά και τη σημαία του Βιετνάμ, προχωρώντας σε μια σπουδαία πολιτική ανάλυση, που θα ζήλευαν τα μεγαλύτερα μυαλά αυτού του τόπου.

Η σημαία του Βιετνάμ έχει αστέρι, το σήμα της 17 Νοέμβρη έχει αστέρι, το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ (όπως και το παλιό) έχει αστέρι, άρα ο ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει το μάτι σε δολοφόνους».

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Άν στον  @syriza_gr θέλουν για νέο σήμα τη σημαία του Βιετνάμ, δικαίωμά τους.

Το ότι το νέο σήμα τους, όμως, είναι ίδιο και με εκείνο της 17 Νοέμβρη, κλείνοντας το μάτι σε δολοφόνους, δεν είναι ούτε αστείο, ούτε επιτρεπτό. 

Δηλαδή, τόσοι σύντροφοι, σε κανέναν δεν θύμισε τίποτα;;»

Τα μόνα αστέρια που έχει συναντήσει στη ζωή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φαίνεται να είναι της 17 Νοέμβρη και του Βιετνάμ, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο… παραλήρημα.

Μάλιστα, η νέα αποκάλυψη συνομωσίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, έδωσε τροφή για σχόλια στο twitter, με τους χρήστες του να «αποκαλύπτουν» ότι αστέρι έχει και το χριστουγεννιάτικο δέντρο:

Ωστόσο, δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιχειρεί να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την «τρομοκρατία», όπως αυτός την αντιλαμβάνεται.

Σε tweet του τον περασμένο Γενάρη, σχολιάζοντας δημοσίευμα που «έδειχνε» τον Λουκά Παπαδήμο για επόμενο ΠτΔ, είχε γράψει: «ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ τη ζωή».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη