Μάρδας: Το συκοφαντικό δημοσίευμα έπεσε – Εκτός της Bild θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες και όσοι κρύβονται πίσω από αυτό

Σημαντική χαρακτήρισε στο koutipandoras.gr ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας τη δικαστική νίκη που πέτυχε εις βάρος της γερμανικής εφημερίδας Bild για το επίμαχο δημοσίευμα που τον ήθελε δήθεν να έχει βγάλει στο εξωτερικό 80.000 ευρώ την περίοδο που ήταν αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

NewsRoom 13/06/2016 | 17:55

Μιλώντας στο koutipandoras.gr, ο κ. Μάρδας σχολίασε πως η «καταδίκη δείχνει πως ένα συκοφαντικό δημοσίευμα πέφτει και από την άλλη μεριά όσοι βρίσκονται πίσω από αυτό, εκτός της Bild, είναι εύλογο ότι και αυτοί θα αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις αυτής της πρόκλησης».

Ο υφυπουργός εξωτερικών αναφερόμενος στο συκοφαντικό δημοσίευμα, τόνισε πως "κυκλοφόρησε" εσκεμμένα σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα «όπου προσπαθούσαμε να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες της».

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα κλόνισε την εμπιστοσύνη του κόσμου προς το πρόσωπό μου» υπογράμμισε ο κ. Μάρδας χαρακτηρίζοντας σημαντική τη δικαστική νίκη και για τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται πως η είδηση για ένα «κυβερνητικό στέλεχος πρώτης γραμμής» του ΣΥΡΙΖΑ που μετέφερε τα χρήματά του στο Λουξεμβούργο εν μέσω του σεναρίου περί GRexit, είχε ξεκινήσει από ελληνική εφημερίδα.

Η Bild πήρε το δημοσίευμα και έγραψε πως το κυβερνητικό αυτό στέλεχος «πρώτης γραμμής» επρόκειτο για τον τότε αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα.