Μάθημα ήθους από ακροδεξιούς Θάνο Πλεύρη; (video – εικόνες)

Με τον Νίκο Καρανίκα και τον Πέτρο Κωνσταντινέα τα έβαλε ο Θάνος Πλεύρης με αφορμή περιστατικά των τελευταίων ημερών.

58aa9b951dc524ba1c8b45ea

Ο δικηγόρος και φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη, στέλεχος της ΝΔ και πρώην βουλευτής του ακροδεξιού ΛΑΟΣ, σχολιάζει συγκεκριμένα το επίπεδο τόσο του πρωθυπουργικού συμβούλου, όσο και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή αφ’ ενός τις ύβρεις του Καρανίκα στο facebook και αφετέρου την επίθεση του Κωνσταντινέα στη δήμαρχο Μάνδρας το περασμένο σαββατοκύριακο. 


Θα πείτε, είναι παράλογο κανείς να σχολιάζει συμπεριφορές που μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν ακραίες και πιθανώς δεν συνάδουν με τη συμπεριφορά ενός δημοσίου προσώπου; Ίσως αν μιλούσαμε για κάποιον μετριοπαθή να ήταν πράγματι φυσιολογικό. Όταν όμως κριτής γίνεται ο άνθρωπος που όχι και τόσο παλιά ζητούσε αίμα στα σύνορα, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Διότι δεν μπορούμε να ξεχάσουμε δυστυχώς την ομιλία του σε εκδήλωση του φασιστικού περιοδικού Patria το 2011 όταν καλούσε σε δολοφονίες μεταναστών λέγοντας επί λέξει: «το μεταναστευτικό μπορεί να λυθεί με δύο τρόπους. Ο πρώτος τρόπος είναι η φύλαξη των συνόρων, και για να καταλάβουμε τι εννοώ, φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν υπάρχουν απώλειες. Και για να γίνω κατανοητός, αν δεν υπάρχουν νεκροί. Η φύλαξη των συνόρων έχει νεκρούς».

Ο δεύτερος τρόπος κατά τον ίδιο άνθρωπο είναι οι πρόσφυγες που μπαίνουν στην Ελλάδα, να μην μπορούν να φάνε, να πιούν, να πάνε στο νοσοκομείο με σκοπό να λένε στους συμπατριώτες ότι εδώ περνούν χειρότερα. 


Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…