Μαλλιά κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ

Η ψήφιση των τριών κυβερνητικών τροπολογιών για τις τηλεοπτικές άδειες και το ΕΣΡ από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, έχει δημιουργήσει πολλαπλούς πονοκεφάλους στην Φώφη Γεννηματά η οποία εκτός του Ευάγγελου Βενιζέλου έχει να αντιμετωπίσει και τα πυρά μικρότερων, πλην όμως σημαντικών στελεχών του κόμματός της.

581c6d8e1dc52488268b4a1c

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο υπεύθυνος το Τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Χειμωνάς ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης επιδόθηκε μέσω facebook σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της ηγεσίας του κόμματος και στελεχών του που φέρονται να τον υβρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Χειμωνάς, ο οποίος τυγχάνει και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, δεν πήρε απλώς σαφείς αποστάσεις από την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η οποία υπερψήφισε τις τρείς τροπολογίες για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά μίλησε για απόφαση ντροπή. Έγραψε συγκεκριμένα: «Είμαι στο ΠΑΣΟΚ από το 2012. Για πρώτη φορά ντρέπομαι για το κόμμα μου».

Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα ο Θανάσης Χειμωνάς χρησιμοποίησε απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ που όπως υποστήριξε τον εξύβριζαν ζητώντας την αποχώρησή του από το κόμμα. «Εγώ είμαι ο Θανάσης Χειμωνάς. Υπήρχα πριν το ΠΑΣΟΚ, θα υπάρχω και μετά. Εκείνοι, αν διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ, θα έχουν ως επόμενη απασχόληση να λένε ‘’Αυτή είναι η γυναίκα, παιδιά. Τσιμπουκάκι, στα τέσσερα, ελεύθερα πιασίματα, δεν βιάζεται στο δωμάτιο’’ σε κάποιον οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, εμφανίστηκε επίσης έξαλλος με την επιλογή της ηγεσίας του κόμματος να ψηφίσει τις τροπολογίες του Νίκου Παππά, υπονοώντας μάλιστα ότι θα αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ αν προχωρήσουν οι προσπάθειες επαναπροσέγγισης του Γιώργου Παπανδρέου.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη