Μακρόν: Είμαι καλά – Πιθανότατα κόλλησα σε κάποια στιγμή απροσεξίας

Ο Γάλλος πρόεδρος ενημέρωσε για τα συμπτώματα που έχει, λέγοντας πως έχει κούραση, πονοκέφαλο και ξηρό βήχα και  πιθανότατα κόλλησε τον ιό σε μια στιγμή απροσεξίας, παρ’ότι προσέχει πολύ.

ap macrr

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα μέσω τρίλεπτου video που ανέβασε από το κινητό του στο twitter, ότι είναι καλά, μία ημέρα αφότου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, σημείωσε μάλιστα ότι θα ενημερώνει με διαφάνεια για την κατάσταση της υγείας του.

«Ήθελα να σας καθησυχάσω – τα πάω καλά. Έχω τα ίδια συμπτώματα όπως χθες, κυρίως κόπωση, πονοκεφάλους, ξηρό βήχα », είπε μιλώντας απαλά και ντυμένος άνετα σε μια ζακέτα. Ο πρόεδρος είπε επίσης ότι «θα επιστρέψει σύντομα» στα καθήκοντα του αναφέροντας ότι «δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι αυτό θα αναπτυχθεί άσχημα», προσθέτοντας ότι ήταν υπό ιατρική επίβλεψη. Συνεχίζει να εργάζεται «με τις τρέχουσες υποθέσεις» του κράτους, αλλά με «χαλαρότερους ρυθμούς».

«Συνεχίστε πραγματικά να προσέχετε», καλεί τους συμπατριώτες του ο Μακρόν, ο οποίος από χθες έφυγε από το Μέγαρο των Ηλυσίων και έχει μπει σε καραντίνα στην επίσημη προεδρική κατοικία στη Λα Λαντέρν, στις Βερσαλλίες.