Newsroom

Newsroom

To «Μακελειό» ξεπουλάει την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου (εικόνες)

Το «Μακελειό» συνεπές στον κιτρινισμό ακόμη και όταν το θύμα είναι ο ιδιοκτήτης του

1163129

Συνεπές στον άκρατο «κιτρινισμό», το Makeleio του Στέφανου Χίου φαίνεται πως δεν κάνει διακρίσεις δημοσιογραφικής δεοντολογίας ακόμη και όταν στη θέση του θύματος βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του μέσου.

Έτσι λοιπόν, το Makeleio κάλυψε με το σύνηθες «πνεύμα» του, την απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τον αιμόφυρτο δημοσιογράφο και αναρτώντας πυχιαίους τίτλους όπως το χαρακτηριστικό «ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ».

Η εφημερίδα του Στέφανου Χίου έχει δεχτεί σφοδρές επικρίσεις στο παρελθόν, μεταξύ άλλων και για τον τρόπο που επέλεγε να καλύψει θέματα εγκληματικότητας. Ωστόσο όπως φαίνεται, ούτε καν ο επικίνδυνος τραυματισμός του εκδότη της εφημερίδας δε στάθηκε ικανός να περιορίσει τη… δίψα για εικόνες βίας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια και τον τραυμάτισαν.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην αστυνομία που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δημοσιογράφος την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, λίγο μετά τις 03:00, δέχθηκε μία σφαίρα στον λαιμό και άλλη μία στα πλευρά, ενώ άλλες βολίδες έχουν καρφωθεί στο αυτοκίνητό του. Οι δράστες διέφυγαν αφού τον πυροβόλησαν.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…