Μακελειό στη Γλυφάδα: Ανατριχιαστικός διάλογος του μακελάρη με τον φύλακα – «Θα καθαρίσω τα αφεντικά» (video)

Νέες αποκαλύψεις για το λουτρό αίματος που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα, με δράστη έναν 70χρονο Αιγύπτιο και θύματά του τρία άτομα.

Γλυφαδα

Σοκάρουν και ανατριχιάζουν οι νέες αποκαλύψεις που γίνονται γνωστές για το μακελειό που έγινε το πρωί της Δευτέρας (12/2) στη Γλυφάδα, με τον 76χρονο Αιγύπτιο να σπέρνει το θάνατο και μετά να αυτοκτονεί!

Συγκλονιστικές είναι νέες μαρτυρίες από τους εργαζόμενους της ναυτιλιακής εταιρείας που ήρθαν αντιμέτωποι με τον δράστη.

«Τον είδα να ανεβαίνει από το υπόγειο. Κρατούσε ένα σακβουαγιάζ. Κατάλαβα ότι μέσα είχε όπλο. Τι πας να κάνεις τον ρώτησα. Με διώχνουν από το σπίτι, θα δεις τι θα τους κάνω, μου είπε. Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω, φύγε από εδώ, συνέχισε νευριασμένος. Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους, μου είπε. Πήρα αμέσως την αστυνομία, και λίγα λεπτά μετά άκουσα τους πυροβολισμούς», ανέφερε ο φύλακας του κτιρίου, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Για όσα συγκλονιστικά έγιναν αποτυπώνεται από μία ακόμα  μαρτυρία εργαζόμενης, η οποία μάλιστα είχε εγκλωβιστεί μαζί με μία συνάδελφό της σε χώρο της εταιρείας βλέποντας τι συνέβη και ακούγοντας τους πυροβολισμούς:

«Ακούσαμε φασαρία, κάποιον να φωνάζει ‘Άρη τι κάνεις εκεί;’ Εγώ και η συνάδελφος είχαμε δει τον ‘Άρη’ με το όπλο και μετά ακούσαμε τους πυροβολισμούς σαν να σείστηκε το κτίριο. Τρέξαμε και μπήκαμε στον χώρο που είχαμε μία μικρή κουζίνα και τουαλέτα και κλειδώσαμε την πόρτα. Μετά από κάποια ώρα ήρθαν οι αστυνομικοί, μας απεγκλώβισαν και μας απομάκρυναν από το κτίριο. Έψαχναν να βρουν τον ‘Άρη’, δεν τον είχαν βρει και τον αναζητούσαν. Μας ρώτησαν αν είδαμε που είχε πάει, αλλά εμείς δεν ξέραμε».

«Τους πυροβολισμούς τους άκουσα, είδα δυο παιδιά που κατέβαιναν, μου λένε είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί και φυσικά έτρεξα προς τα έξω και βγήκα από την έξω πόρτα του γκαράζ», λέει επίσης ένας άλλος εργαζόμενος στην εταιρεία.

 

Έτσι φτάσαμε στο φονικό – Η δεύτερη ευκαιρία που ζήτησε ο Αιγύπτιος, ο διαπληκτισμός, οι δολοφονίες και η αυτοκτονία

Πριν φτάσουμε στο φονικό υπήρξε έντονος διαπληκτισμός του 76χρονου Αιγύπτιου με τη Μαρία Καρνέση μέσα στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα.
Συγκεκριμένα ο 76χρονος «Άρης» πήγε νωρίς το πρωί στα γραφεία για να ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να πάρει πίσω τη δουλειά του. Μαζί του όμως, στο αυτοκίνητό του είχε την καραμπίνα και το περίστροφο.

Αφού κατάφερε να βρεθεί τετ α τετ με την Μαρία Καρνέση, ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός. Τότε, ο Αιγύπτιος, ο οποίος τονίζουμε ότι εργαζόταν για περίπου 40 χρόνια στην οικογένεια Καρνέση, κατέβηκε στο αυτοκίνητό του, πήρε την καραμπίνα και επέστρεψε στη ναυτιλιακή, όπου και σκόρπισε το θάνατο!

Ο 76χρονος μακελάρης , αφού παρέκαμψε τα μέτρα ασφαλείας του κτιρίου μπαίνοντας από το πάρκινγκ της εταιρείας, εισέβαλε στον ημιώροφο και από εκεί ανέβηκε στους ορόφους ανοίγοντας πυρ.

Η ιστορία του μακελάρη

Ο «Αρης» εργαζόταν για 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση τόσο στην επιχείρηση στη Γλυφάδα, όσο και στην παραθεριστική κατοικία στο Τραγονήσι που βρίσκεται στους Πεταλιούς, όπου ήταν ο επιστάτης. Άνθρωπος εμπιστοσύνης, είχε τον έλεγχο των πάντων στο νησί, ενώ ήταν γνωστός ως Άρης, τόσο στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, όσο και στην επιχείρηση.

Πρόκειται για τον Αντέλ Αριστείδη, όπως είχε βαπτιστεί, Ελ Μπουράυ, γεννημένος στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

Πρόσφατα, οι δύο αδελφές του ανακοίνωσαν ότι απολύεται. Ο Άρης θεώρησε άδικη την απόλυση. Κανείς όμως δεν περίμενε την αντίδρασή του. Πήγε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού σκότωσε τα «αφεντικά» του, όπως τα χαρακτήρισε, αυτοκτόνησε.

«Τους πρόσεχε πάρα πολύ, ήταν άνθρωπός τους»

Ο Αιγύπτιος ήταν ο άνθρωπος της οικογένειας, όπως επιβεβαίωσε στο Mega και ο πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου Νικόλαος Τσαλαγκός.

«Πάνω από 30 χρόνια, 35, 40. Ήταν στο νησί του Καρνέση επιστάτης. Κοίταγε το νησί, έκανε τον καπετάνιο, το πλήρωμα πρόσεχε που κάνουν δουλειά στο νησί, φρόντιζε τα σπίτια. Πάντα έμενε εδώ στην περιοχή μονίμως ήταν εδώ», είπε, μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί.

«Έμενε μέσα στους Πεταλιούς και απορώ γι’ αυτό γιατί αυτός ήταν, δηλαδή με τα αφεντικά ήταν μονίμως έτσι πολύ καλός μεταξύ τους, τους αγάπαγε, τους έκανε. Πώς έγινε αυτό δεν καταλαβαίνω. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους. Τα πάντα, έβγαινε, έμπαινε, πλήρωνε, τα πάντα, ανεξέλεγκτος, δεν του κάνανε έλεγχο. Αυτός τους πήγαινε. Ερχόντουσαν στο Μαρμάρι με το καράβι και τους έπαιρνε με το γρήγορο, με το σκάφος και τους πήγαινε στους Πεταλιούς. Τους πρόσεχε πάρα πολύ, ήταν άνθρωπος, άνθρωπος τους», είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαλαγκό, ήταν άνθρωπος φιλήσυχος, που δεν έφερνε αντιρρήσεις και εκτελούσε όλες τις δουλειές που του ανέθεταν. «Καλός άνθρωπος, ήρεμος, ήσυχος. Όποιος του ζήταγε βοήθεια, βοηθούσε. Ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος», πρόσθεσε. Πριν τους πυροβολήσει φέρεται να είπε «πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους».

Νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου έπεσαν οι Ηλίας Κουκουλάρης (καπετάνιος), Μαρία Καρνέση (ιδιοκτήτρια της εταιρείας) και Αντώνης Βλασσάκης (γαμπρός Καρνέση).

Μετά την επίθεση, κατέβηκε στο υπόγειο και έδωσε τέλος στη ζωή του. Εκεί, τον εντόπισαν και οι αρχές μετά την έφοδο.

Ειδήσεις που ενδιαφέρουν:

 

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Έπεσε» ξανά το twitter με τον Νίκο Ευαγγελάτο

ΠΟΥ: Θέμα χρόνου η επόμενη πανδημία-«Καμπανάκι» για τη νόσο Χ

Βουλγαρία: Βρέθηκε νεκρός ο Έλληνας σκιέρ

Aποκαλυπτικό βίντεο-Τον Αχιλλέα Μπέο καταγγέλει η Κηφισιά για το «μαϊμού» στον Τετέι!

Φάκελος- βόμβα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης-Μισό κιλό ζελατοδυναμίτιδας περιείχε ο φάκελος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…