Μαίρη Χρονοπούλου: Βόμβα από τον δικηγόρο της – «Δεν έπεσε μόνη της, κάποιος την έσπρωξε ή την χτύπησε» (video)

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της Μαίρης Χρονοπούλου

χρονοπουλου10

Σε θρίλερ τείνει να εξελιχθεί ο θάνατος της σπουδαίας ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, τον περασμένο Οκτώβρη, όταν και μετά από πέσιμο στο σπίτι της και πολυήμερη νοσηλεία τελικά κατέληξε.

Μήνες μετά το τραγικό συμβάν, ο δικηγόρος της ηθοποιού Δημήτρης Χατζημιχάλης έρχεται να ταράξει τα νερά της υπόθεσης, καθώς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ανέφερε ότι η ηθοποιός δεν έπεσε μόνη της αλλά κάποιος την έσπρωξε ή την χτύπησε με αποτέλεσμα να πεθάνει. Μάλιστα στηρίζει ότι στο σπίτι, πριν τη βρει το άτομο που τη βρήκε, είχαν κάνει επίσκεψη κάποια άλλα άτομα.

Πιο αναλυτικά ο δικηγόρος επισήμανε: «Τα στοιχεία που έχουμε συνηγορούν ότι εκείνο το βράδυ κάποιος έσπρωξε και χτύπησε τη Μαίρη Χρονοπούλου. Δεν ήταν μόνη της εκείνο το βράδυ, από ό,τι φαίνεται. Τη βρήκε η Γεωργιανή αλλά είχε προηγηθεί κάποια άλλη “επίσκεψη” κάποιων ατόμων, όπως φαίνεται. Η αστυνομία δεν πήρε αποτυπώματα, δεν έκανε άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών να δει τι συνέβη. Πιστεύω ότι τώρα θα γίνουν όλα αυτά.

“Ο νέος μάρτυρας δεν ήταν γείτονας της Μαίρης Χρονοπούλου. Γνωρίζει κάποια άτομα, πρόσωπα και πράγματα, που του έδωσαν τις πληροφορίες που έχει. Αφαιρέθηκαν σημαντικά πράγματα από το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μιλάμε για κάτι πιο οργανωμένο».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…