Μαξίμου: Χρειάζεται φροντιστήριο με μαθήματα οικονομικών η ΝΔ

Με περιπαικτικό τρόπο σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου τις αναντίστοιχες δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, τα οποία όχι μόνο παραθέτουν διαφορετικές απόψεις ως προς την εφαρμογή των αντιμέτρων, αλλά αρνούνται να κατανοήσουν πως τα θετικά μέτρα θα εφαρμοστούν με πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% το 2018.

5703dcfc1dc5246d5c8b4759 2

Συγκεκριμένα, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως «απ’ ό,τι φαίνεται τα ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρθηκε να κάνει ο κ. Τσακαλώτος στον κ. Μητσοτάκη δεν αρκούν. Και ο κ. Κικίλιας ισχυρίζεται πως χρειάζεται πλεόνασμα 5,5% για να εφαρμοστούν τα αντίμετρα, την ίδια ακριβώς ώρα που ο τομεάρχης της ΝΔ, κ. Κόνσολας, κάνει λόγο για 4,5» και προσθέτουν με ειρωνεία: 

«Χρειάζεται να ανοίξουμε ολόκληρο φροντιστήριο για τη ΝΔ και όχι μόνο για μαθήματα οικονομικών αλλά και για αποτελεσματική αντιπολίτευση».

Διευκρινίζουν πως τα θετικά μέτρα θα εφαρμοστούν με πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% το 2018. «Στόχος, ο οποίος δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα επιτευχθεί, καθώς ήδη καταγράφηκε πλεόνασμα 4,2% για το 2016» καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη