Newsroom

Newsroom

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: Τον σκότωσαν μπροστά στα μάτια της συζύγου του

Ο 32χρονος δολοφονήθηκε ενώ περίμενε να πάρει το παιδί του από παιδική χαρά σε σημείο γεμάτο με κόσμο

ζ

Άλλη μία μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε χθες στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στον Βύρωνα, όπου άγνωστοι “εκτέλεσαν” 32χρονο άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του και μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Μεσολογγίου, όπου ο 32χρονος υπήκοος Αλβανίας είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και περίμενε να πάρει το παιδί του, το οποίο έπαιζε στη διπλανή πλατεία. Η σύζυγός του κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να πάρει το παιδί και τότε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μηχανή με δύο αναβάτες πλησίασε το αυτοκίνητο και οι άγνωστοι άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας τον 32χρονο.

Σημειωτέον ότι την ώρα της δολοφονίας υπήρχε πολύς κόσμος στην πλατεία, καθώς είχαν συγκεντρωθεί για να δουν στην τηλεόραση τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα, και υπήρξε άμεση κινητοποίηση, ενώ η σύζυγος του θύματος λιποθύμησε από το σοκ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος δεν φέρεται να έχει απασχολήσει τις ελληνικές αρχές και ενδεχομένως να πρόκειται για κάποιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών. Πληροφορίες του Open αναφέρουν ότι το θύμα είχε έρθει στην Ελλάδα δύο μέρες πριν τη δολοφονία του. 

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Open: “Περιμέναμε να αρχίσει ο αγώνας και ακούσαμε κάποιους πυροβολισμούς. Εμείς νομίζαμε ότι ήταν δυναμιτάκια για το Πάσχα, αλλά πετάχτηκε ο κόσμος από εδώ, φωνές, και καταλάβαμε ότι κάτι συμβαίνει και τρέξαμε. Ήταν το αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη γωνία και η γυναίκα του φώναζε ‘βοήθεια, βοήθεια’. Και πετάχτηκε όλος ο κόσμος έξω.”.

Συγκινεί η Παλιοσπύρου: «Δεν θα αποκατασταθώ ποτέ πλήρως – Ό,τι καίγεται, χάνεται για πάντα» (Video)

image 3 1

Συγκινεί η Παλιοσπύρου: «Δεν θα αποκατασταθώ ποτέ πλήρως – Ό,τι καίγεται, χάνεται για πάντα» (Video)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που της άλλαξε τη ζωή.

Θεσσαλονίκη: Παρενόχλησε σεξουαλικά 10χρονη σε γήπεδο όσο παρακολουθούσε τον πατέρα της να παίζει

peripoliko

Θεσσαλονίκη: Παρενόχλησε σεξουαλικά 10χρονη σε γήπεδο όσο παρακολουθούσε τον πατέρα της να παίζει

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι ενήργησε προστατευτικά απέναντι στην ανήλικη προκειμένου να μην…