Πορτοσάλτε και Παγώνη συμβουλεύουν τον Κασσελάκη για τα μπουζούκια: «Εμείς οι δεξιοί ξέρουμε» (video)

Την έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη στον Κωνσταντίνο Αργυρό έσπευσαν να σχολιάσουν ο Άρης Πορτοσάλτε και η Ματίνα Παγώνη

profile player 960x540 9

Αντικείμενο σχολιασμού έγινε για ακόμη μια φορά ο Στέφανος Κασσελάκης, στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Καλημέρα, με τους πάντες αυτή τη φορά να ασχολούνται με την έξοδο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πήγε στα μπουζούκια και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Πιο συγκεκριμένα, εφόσον από ό,τι φαίνεται δεν είχαν κάτι άλλο να πούνε σήμερα το πρωί για τον αρχηγό της αξιωματική αντιπολίτευσης, ο Άρης Πορτοσάλτε και η Ματίνα Παγώνη αποφάσισαν να δώσουν συμβουλές για το πώς να περάσει κανείς καλά στα μπουζούκια, καθώς αυτοί ως δεξιοί… ξέρουν, σε αντίθεση με τους αριστερούς.

Πορτοσάλτε και Παγώνη συμβουλεύουν τον Κασσελάκη για τα μπουζούκια – «Αν δεν θέλεις να είσαι με τους πλεμπαίους πας στη σουίτα»

Αρχικά η κ. Παγώνη πήρε τον λόγο τονίζοντας: «Να πω στον πρόεδρο τον κ. Κασσελάκη, όταν πας στα μπουζούκια επειδή δεν έχουν μάθει η αριστεροί τα μπουζούκια, περισσότερο εμείς οι δεξιοί πάμε στα μπουζούκια, διασκεδάζεις μόνο όταν είσαι κάτω με όλο τον κόσμο. Αν είσαι μόνος σου εκεί πάνω, καλύτερα να είσαι στο σπίτι σου και να το βλέπεις από την τηλεόραση».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Άρης Πορτοσάλτες απ’ τον… χορό, λέγοντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Αν δεν θέλεις να είσαι με τους πλεμπαίους πας στη σουίτα. Ο πρόεδρας (sic), όποιος πρόεδρας πάει στη σουίτα επιδέχεται κριτική».

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Σμπυράκης: «Ξαφνικά, δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του» – Η ανάρτηση Μπιμπίλα

Θέατρο

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Σμπυράκης: «Ξαφνικά, δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του» – Η ανάρτηση Μπιμπίλα

Ο Γιώργος Σμπυράκης έφυγε από τη ζωή δύο 24ωρα μετά τα γενέθλιά του