Newsroom

Newsroom

Πισπιρίγκου: Πουλήθηκε το σπίτι της στην Πάτρα – Το αγόρασε Τούρκος επενδυτής (video)

Πωλήθηκε σε Τούρκο επενδυτή το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

5650255

Τούρκος επενδυτής αγόρασε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, με σκοπό να πάρει την golden visa, όπως μετέδωσε από την αχαϊκή πρωτεύουσα ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Χρήστος Στρατουλάκος.

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Μπιζανίου, σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, και αγοράστηκε στην τιμή των 250.000 ευρώ.

Ο Τούρκος επενδυτής αγόρασε όλο το ακίνητο, το ισόγειο όπου έμενε η μητέρα με τα τρία παιδιά και άλλους δύο ορόφους, σε έναν από τους οποίους έμενε και η σπιτονοικοκυρά που πέθανε πριν από λίγα χρόνια.

Το ποσό από την πώληση θα μοιραστούν οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, όπως μετέδωσε ο Χρ. Στρατουλάκος, σύμφωνα με τον οποίο το αρχικό ποσό πώλησης ήταν 300.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

O Μπομπ Κατσιώνης μετέτρεψε σε Heavy Metal το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι – «Αν είχαμε πάει με αυτή την version θα είχαμε κερδίσει» (video)

Ραγδαίες εξελίξεις: Ένταλμα σύλληψης για Νετανιάχου και Σινουάρ θα εκδώσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Δημήτρης Οικονόμου: «Τα έβαλε» με τον Δούκα για τον ποδηλατικό γύρο της Αθήνας και του απάντησαν… από την διοργάνωση

Αποκάλυψη-βόμβα για φωτιά στη Λαμία: Ο ΕΦΕΤ θα έκανε έλεγχο σήμερα στο εργοστάσιο που εμπλέκεται με την τροφική δηλητηρίαση (Video)

Νέα επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ: Εκκένωση κατειλημμένου στεκιού στην Νομική – Εντοπίστηκαν αφίσες και κείμενα

nomikh sxolhhh2

Νέα επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ: Εκκένωση κατειλημμένου στεκιού στην Νομική – Εντοπίστηκαν αφίσες και κείμενα

Κατασχέθηκαν για ακόμη μια φορά "εγκληματικά" πανό, τρικάκια και αφίσες

Φάμελλος: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην έχουμε προσφυγιά, για να μην έχουμε πόνο»

famellos

Φάμελλος: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην έχουμε προσφυγιά, για να μην έχουμε πόνο»

Στο Μουσείο τον ξενάγησαν η πρόεδρος της “Μέριμνας”, Ανατολή Δημητριάδου και μέλη της διοίκησης.