Newsroom

Newsroom

Μ. Χρυσοβελώνη: Δεν ήταν απαίτηση Τσίπρα η απομάκρυνσή μου αλλά επιθυμία των ΑΝΕΛ

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, η πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε για την αποχώρησή της, ότι «δεν ήταν απαίτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα» αλλά «επιθυμία των ΑΝΕΛ».

5820ca381dc52497758b476f

«Προφανώς και ζητήθηκε η άποψη του κυβερνητικού εταίρου», είπε η κ. Χρυσοβελώνη. «Ενδεχομένως ο κ. Καμμένος ήθελε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες, δικαίωμά του ήταν», συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας ότι εκείνο που την ενόχλησε περισσότερο δεν ήταν η απομάκρυνσή της, αλλά το γεγονός πως «το έμαθα από την τηλεόραση».

Αναφερόμενη στο γεγονός πως δεν έλαβε ενημέρωση, «αυτό, δεν το ζητάς, το απαιτείς», προσθέτοντας ότι με τον κ. Καμμένο, πέρα από συνεργάτες, ήταν και οικογενειακοί φίλοι.

Η κ. Χρυσοβελώνη επεσήμανε ότι δεν υπήρξε καμία σύγκρουση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και διευκρίνισε ότι προς το παρόν βρίσκεται σε στάση αναμονής και προβληματισμού, προσθέτοντας ότι «φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα υπάρξει κάποια επικοινωνία».

Η ίδια πρόσθεσε πως έστειλε ένα «αξιοπρεπές» γραπτό μήνυμα στον κ. Καμμένο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έλαβε επαρκείς εξηγήσεις.

Πάντως, απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταπήδησής της στη Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι δεν είναι πολιτικός γυρολόγος.

Οι Αμερικανοί, ακόμα και οι πιο πλούσιοι, ζουν λιγότερο από τους Ευρωπαίους: Τι έδειξε μεγάλη έρευνα υγείας

kosmos Medium

Οι Αμερικανοί, ακόμα και οι πιο πλούσιοι, ζουν λιγότερο από τους Ευρωπαίους: Τι έδειξε μεγάλη έρευνα υγείας

Tα άτομα στην ηπειρωτική Ευρώπη πέθαναν σε ποσοστό περίπου 40% χαμηλότερο από τους συμμετέχοντες στις…

Δασμοί Τραμπ: Τι σημαίνει το τέλος της παγκοσμιοποίησης για την οικονομία και το κλίμα

AP24311625841533

Δασμοί Τραμπ: Τι σημαίνει το τέλος της παγκοσμιοποίησης για την οικονομία και το κλίμα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σφύριξε τη λήξη του παιχνιδιού της παγκοσμιοποίησης και της απόλυτης ελευθερίας…