Newsroom

Newsroom

Μ. Λεμούσιας: "Αν βρεθεί έστω ένα στοιχείο σε βάρος μου, να με πυροβολήσουν"

Το ότι δεν έχει ούτε ένας μάρτυρας ή κάποιο στοιχείο εναντίον του δήλωσε με παρέμβαση στη πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου…

Το ότι δεν έχει ούτε ένας μάρτυρας ή κάποιο στοιχείο εναντίον του δήλωσε με παρέμβαση στη πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου του Mega ο πρώην Γενικός Γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Λεμούσιας μέσα από τις φυλακές Διαβατών.

Ο Μιχάλης Λεμούσιας, ο οποίος έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, δήλωσε πως δεν βρέθηκε ούτε ένας μάρτυρας που να τον είδε να μεταφέρει μαύρες σακούλες με χρήματα, όπως είχε κατηγορηθεί και ότι οι τηλεφωνικές συνομιλίες δεν άνοιξαν. Παράλληλα τόνισε πως αν βρεθεί έστω και ένα στοιχείο για την εμπλοκή του θα ζητήσει ο ίδιος να τιμωρηθεί με τον χειρότερο τρόπο. «Όχι ισόβια να μείνω, αλλά να με εκτελέσουν. Να με πυροβολήσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι ο ίδιος είχε δώσει εντολή για έλεγχο στα Ταμεία του δήμου (Θεσσαλονίκης), ο οποίος διήρκησε τρεις μήνες.

Ο Μιχάλης Λεμούσιας ήταν ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης τη χρονική περίοδο 1999-2008. Απόφοιτος εξατάξιου Γυμνασίου, υπάλληλος του ΟΤΕ και στη συνέχεια, γίνεται ο στενότερος συνεργάτης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου από τη δεκαετία του ’80. Διατέλεσε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Β. Παπαγεωργόπουλου, ειδικός σύμβουλός του στο υφυπουργείο Αθλητισμού και το 1999 τοποθετήθηκε στη θέση του γεν. γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης.