«Λύγισε» ο Ορφέας Αυγουστίδης με τα λόγια της Ελένης Ράντου: «Είναι το καμάρι μου, έχει διαλέξει τον δύσκολο δρόμο, αυτό είναι σπουδαίο» (video)

Αρκετά συγκινητικά τα λόγια που είπε η Ελένη Ράντου για τον Ορφέα Αυγουστίδη μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ράντου Αν είχα ένα παιδί θα ήθελα να ήταν ο Ορφέας Αυγουστίδης 3 22 screenshot

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης ο οποίος μίλησε για τη ζωή και γενικότερα την καριέρα του.

Σε κάποιο σημείο του επεισοδίου, διάφορα άτομα απ’ τη ζωή του καλλιτέχνη μίλησαν για αυτόν. Ένα απ’ αυτά ήταν και η Ελένη Ράντου, η οποία είπε αρκετά συγκινητικά λόγια για τον ηθοποιό τονίζοντας ότι είναι το καμάρι της λέγοντας επίσης ότι από πολύ μικρός είχε πολύ ταλέντο αλλά και μεγάλη ωριμότητα.

Ελένη Ράντου – Τα λόγια για τον Ορφέα Αυγουστίδη

«Είναι το καμάρι μου ο Ορφέας! Καμαρώνω και ξέρω ότι έχει διαλέξει τον δύσκολο δρόμο, αυτό είναι σπουδαίο. Εννοώ πως θα μπορούσε να κάνει μια εύκολη επιλογή και καριέρα. Είναι πάρα πολύ εμφανίσιμος και αρέσει πάρα πολύ στα κορίτσια, έχει ένα γκελ σκηνικό φοβερό και θα μπορούσε να κάνει την καριέρα του σταρ.

Δεν την κάνει όμως, κάνει δύσκολα πράγματα, ψάχνει πάρα πολύ και μου είχε κάνει εντύπωση η κρίση του από όταν τον γνώρισα και ήταν 20 κάτι χρονών. Έχει μια νηφαλιότητα και μια ωριμότητα σκέψης που τροφοδοτούν εξαιρετικά το ταλέντο του. Δεν ξέρω, είναι το πρότυπο μου. Αν είχα ένα παιδί θα ήθελα να ήταν ο Ορφέας».

Όπως ήταν λογικό τα συγκεκριμένα λόγια έκαναν τον ηθοποιό να «λυγίσει» και να αναφέρει και αυτός με τη σειρά του: «Αν έκανε και άλλο παιδί, εννοεί. Έχει την Νικολέττα, εννοείται. Η Ελένη δεν έβαλε απλώς λιθαράκι, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύθηκε στο θέατρο αλλά πρέπει να πω και το εξής.

Επειδή ακόμα δεν ήξερα, γιατί άφησα τα χρόνια και την γνωριμία μου με το θέατρο, αν δεν ήταν η Ελένη και δεν είχε αυτό το προστατευμένο περιβάλλον, με αυτή την αγάπη και τον τρόπο που συνδέεται με αυτό που κάνει, νομίζω ότι θα είχα φύγει τρέχοντας εάν έπεφτα σε άλλους θιάσους, με άλλους ανθρώπους και άλλον θιασάρχη, σε άλλα είδη. Αν έμεινα στο θέατρο, ήταν επειδή η Ελένη είχε τόση αγάπη και αφοσίωση που σκεφτόμουν ότι και γω κάπως έτσι ήθελα να συνδεθώ με αυτή την δουλειά».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο – Οι πρώτες εικόνες από το σημείο όπου συνετρίβη το αεροσκάφος στη Φλόριντα

Χαμός στον αέρα του MEGA: Άγριος καβγάς Καλλιακμάνη με Παγώνη για τα φακελάκια – «Τι μας λέτε ότι τα παίρνουμε;» (video)

Νίκος Παππάς: Πληρωμένη απάντηση στα δεξιά τρολ για την παρουσία του στη συνέλευση της Νομικής (εικόνες)

Δολοφονία – σοκ ταξιτζή στην Τουρκία: «Κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι» (video)

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…