Λογοκρισία καταγγέλλει ο ιστότοπος Roza με αφορμή την αποφυλάκιση του χρυσαυγίτη Πατέλη

Ένα ακόμη μέσο που  επιχειρεί να αποτελέσει  αντίβαρο ενημέρωσης ασκώντας έλεγχο στην κυβέρνηση ως είθισται από τα ΜΜΕ που δεν είναι φερέφωνα της μονοφωνίας και της κυβερνητικής εξουσίας, καταγγέλλει ότι  δέχθηκε λογοκρισία. 

logokrisia2

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο ιστότοπος roza.gr (που σημειωτέων δεν είναι στην λίστα Πέτσα), το Instagram κατέβασε την ανάρτηση για τον πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη που έμεινε στη φυλακή μόλις ένα χρόνο, γεγονός που συνιστά σαφές μήνυμα ανοχής προς ενδεχόμενα νέα τάγματα εφόδου.

Η roza.gr αναφέρει μεταξύ άλλων: 

«Σε ένα ελεύθερο μιντιακά περιβάλλον με δημοκρατικά αντανακλαστικά και αίσθημα δικαίου, η αποφυλάκιση ενός χρυσαυγίτη που πόζαρε με όπλα και συντόνιζε επιθέσεις με σύνθημα «ό,τι κινείται σφάζεται», θα συνιστούσε πρώτο θέμα, με παράλληλη κριτική στη Δικαιοσύνη.

Κι αυτό γιατί η κριτική κι ο έλεγχος οφείλουν να είναι ο ρόλος που διαδραματίζει η δημοσιογραφία: Να ασκεί έλεγχο στις υπόλοιπες εξουσίες και να δρα ελεγκτικά ως προς αυτές. Όμως, αυτά δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα των «λιστών Πέτσα».  Ακροδεξιοί που κατά το παρελθόν έχουν επιχειρήσει να μας φιμώσουν, προσπαθούν τώρα ξανά. Μάταια όμως, γιατί δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Δεν υποχωρούμε στον φασισμό. Τον πολεμάμε». 

(Με πληροφορίες roza.gr)

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…