Newsroom

Newsroom

Livertia: «Live Recording Project»

H Livertia παρουσιάζει για πρώτη φορά τη δουλειά της στο κοινό με μία ανοιχτή live ηχογράφηση ολόκληρου του νέου υλικού της την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 21.00 στο City Studio στην Άνω Κυψέλη.

livertia

Τα τρία νέα τραγούδια της Livertia (Ελευθερία Ναθαναήλ) με αγγλόφωνο στίχο που κυκλοφόρησαν μέσα στους προηγούμενους μήνες Intensive Pulse,Toy” και WetViolets από τη δισκογραφική εταιρεία 314 Records και μας εισήγαγαν στην ξεχωριστή κινηματογραφική ατμόσφαιρα που δημιουργεί με τα τραγούδια της. Συλλέγοντας ρυθμούς και χρώματα από τα ακούσματά της που κινούνται σε rockjazz και κλασικούς ήχους κατασκευάζει νέες μελωδίες και εικόνες.

Κλασική πιανίστρια η ίδια, έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και video dance projects, τώρα υπογράφει τη νέα της δουλειά με στίχους, μουσική και φωνητικά.  Όπως λέει: “Όλη μου τη ζωή παίζω μουσική και εκφράζομαι μέσα από αυτή. Μου γεννήθηκε έτσι η επιθυμία να μπορέσω μέσα στα 3 – 4 λεπτά που διαρκεί το κάθε τραγούδι μου να εκφραστώ και να δημιουργήσω μία νέα, δική μου δομή”.

Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια που κυκλοφορούν ήδη στους παρακάτω συνδέσμους:

Intensive Pusle: https://www.youtube.com/watch?v=0ZM8IFzK8o4

Toy: https://www.youtube.com/watch?v=eXhS395BIl4

Wet Violets: https://www.youtube.com/watch?v=TXFzxGAuJZg

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη