Newsroom

Newsroom

Λίβανος: Συγκρούσεις του στρατού με Σύρους αντάρτες

Δεκατέσσερις στρατιώτες έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους και άλλοι 86 έχουν τραυματιστεί στις συνεχιζόμενες συγκρούσεις μεταξύ των λιβανέζικων…

lebanon tanks

Δεκατέσσερις στρατιώτες έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους και άλλοι 86 έχουν τραυματιστεί στις συνεχιζόμενες συγκρούσεις μεταξύ των λιβανέζικων δυνάμεων και Σύρων ανταρτών.

Οι μάχες ξέσπασαν όταν οι δυνάμεις ασφαλείας επιχείρησαν να συλλάβουν έναν ύποπτο, ο οποίος θεωρείται πως είναι ηγέτης τζιχαντιστικής οργάνωσης στη Συρία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, o πρωθυπουργός του Λιβάνου, Ταμάμ Σαλάμ, δεσμεύτηκε ότι οι μάχες στην πόλη Αρσάλ, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Συρία, θα συνεχιστούν έως ότου εκδιωχθούν οι Σύροι αντάρτες.

«Δηλώνουμε ότι δεν θα υπάρξει ανοχή για δολοφόνους τρομοκράτες και ούτε ανακωχή με όσους παραβίασαν το λιβανικό έδαφος και προσέβαλαν το λαό του», μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο Ειδήσεων της χώρας, επικαλούμενο δηλώσεις του Σαλάμ.

Μιλώντας μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Λιβανέζος ηγέτης απαίτησε πλήρη απόσυρση των ενόπλων από την Αρσάλ και τα περίχωρά της καθώς και απελευθέρωση των Λιβανέζων στρατιωτών που έχουν απαχθεί.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…