Λίγο ψυχραιμία… ο Ανδρουλάκης πιστεύει πως θα είναι ο «νικητής» των εκλογών

Βιάζεσαι Νίκο, βιάζεσαι

Ο Νίκος Αδρουλάκης φαντασιώνεται από τώρα πανηγύρια και θριάμβους τη βραδιά των εκλογών.

Βιάζεται πολύ ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη, προδίκασε πως όταν γίνουν εθνικές εκλογές ο ίδιος και το κόμμα του θα είναι οι μεγάλοι νικητές.

«Το δίλημμα μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών δεν θα είναι εάν θα πάνε κάποιοι με τη Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι εάν θα πάνε με τους νικητές ή τους ηττημένους και εμείς θα είμαστε οι νικητές. Αν θα ακολουθήσουν οι ηττημένοι το πρόγραμμα των νικητών, αυτό είναι το ζήτημα”. 

«Το θέμα είναι το αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές. Η ΝΔ συνεχώς συσσωρεύει αποτυχίες και ο κ. Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εναλλακτική. Σε αυτό το περιβάλλον έχουμε μια μεγάλη και ιστορική ευκαιρία: να αναταχθεί η δημοκρατική παράταξη και να δώσει λύσεις στον ελληνικό λαό. Πιστεύω ότι θα γίνουμε και κυβέρνηση», τόνισε ο Ν. Ανδρουλάκης.

Συνεχίζοντας μάλιστα με την ίδια υπεροπτική διάθεση, επανήλθε στο θέμα και μέσα από τον λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια.

«Αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, το βράδυ των εκλογών θα έχουμε δυο ηττημένα κόμματα, που χάνουν από 8-10 μονάδες και εμείς διπλασιάζουμε σχεδόν τη δύναμη μας.

Άρα, το διλημμα δεν θα είναι αν θα πάνε κάποιοι με τη ΝΔ ή με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αν θα πάνε με τους νικητές ή τους ηττημένους. Και εμείς θα είμαστε οι νικητές», έγραψε σε δύο διαδοχικές αναρτήσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης προκαλώντας οργισμένες απαντήσεις από τους χρήστες του Twitter.

MέΡΑ25 για πρόσφυγες τους Εβρου-Αυτή είναι η ακροδεξιά κατρακύλα του κράτους του κ. Μητσοτάκη

MέΡΑ25 για πρόσφυγες τους Εβρου-Αυτή είναι η ακροδεξιά κατρακύλα του κράτους του κ. Μητσοτάκη

«Εδώ και μία εβδομάδα 40 Σύροι πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων και 15 παιδιά, παραμένουν εγκαταλειμμένοι…